Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE, in trimestrul al doilea din 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE, in trimestrul al doilea din 2017

Tara noastra a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate astazi de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat - Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II: 4,1%

Comisia Europeana estimeaza ca Romania a incheiat trimestrul II din 2017 cu un deficit de 4,1%, cel mai mare din Uniunea Europeana, potrivit datelor corectate cu variatiile sezoniere care au fost publicate marti de Eurostat.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in T2, mult peste limita permisa

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare deficit bugetar in trimestrul doi din acest an, de 4,1% din PIB, reiese din datele publicate de Eurostat. Dintre statele membre, doar tara noastra si Marea Britanie 3,4%) au inregistrat in.

Date ingrijoratoare: Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II din 2017

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din PIB in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana, arata datele Eurostat, citate de stirileprotv. ro. Dupa.

Eurostat: Romania are un deficit bugetar de 4,1% in trimestrul al doilea, cel mai mare din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Cea mai mare companie energetica din Israel va retehnologiza CET Mintia

Statul roman este in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel, respectiv Israel Electrica Corporation, pentru retehnologizarea si conversia pe gaze a unor grupuri de producere a energiei de la termocentrala Mintia, proiectul fiind estimat la un miliard de euro, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, prezent la o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

Draga Olteanu Matei implineste 84 de ani. Care este cel mai mare regret al sau

Draga Olteanu Matei a avut o casnicie cum unii doar viseaza. Timp de 44 de ani, ea si medicul Ion Matei au fost fericiti unul langa altul, iar de cand sotul ei a murit, actrita nu isi mai.

Ministrul energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation, cea mai mare companie de energie din Israel, pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS.

Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro.

UPDATE Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro pentru patru grupuri a cate 100 MW.

Romania, campioana UE la deficitul bugetar

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )