Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania se confrunta cu o epidemie de gripa. Cum trebuie purtata corect masca de protectie

Antena3 Antena3,
Romania se confrunta cu o epidemie de gripa. Cum trebuie purtata corect masca de protectie

Romania se confrunta cu o epidemie de gripa, avand a treia saptamana epidemica, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca circulatia intensa a virusului gripal se va mentine inclusiv in luna. continuă pe Antena3

Medicul Vasi Radulescu: Cum trebuie purtata corect masca de protectie in cazul epidemiei de gripa

Deoarece circula multe informatii eronate despre care sunt cele mai eficiente modalitati de a ne feri de gripa, doctorul Vasi Radulescu a postat pe Facebook cateva sfaturi despre cum se poarta corect o masca sanitara de protectie si despre cat de important cand este vorba de sanatate.

Epidemie de gripa. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de virus

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri dimineata, epidemie de gripa, dupa ce au fost inregistrate 56de decese din cauza virusului, de la inceputul acestui sezon. Medicii au.

E OFICIAL: EPIDEMIE de GRIPA in Romania! Ministerul Sanatatii: Vaccinarea e solutia pentru prevenirea imbolnavirilor. Copiii sa evite colectivitatile, inclusiv mall-urile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri dimineata, ca a fost inregistrata o a treia saptamana epidemica, ceea ce inseamna ca in Romania exista epidemie de gripa. Pintea a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )