Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania continua sa sustina domeniul Educatiei din Republica Moldova. Va oferi alte 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor

Adevărul Adevărul,
Romania continua sa sustina domeniul Educatiei din Republica Moldova. Va oferi alte 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor

Guvernul Romaniei va oferi Republicii Moldova 5 milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova, decizia fiind luata astazi in cadrul sedintei comune de la Constanta a guvernelor de la Bucuresti si Chisinau. continuă pe Adevărul

Scandalul Furtul Secolului face primele victime: Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si prim-viceguvernatorul institutiei au demisionat

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova, Dorin Dragutanu, dar si prim-viceguvernatorul institutiei, Marin Molosag, si-au dat demisia de la conducerea Bancii Centrale. Acestia au renuntat la.

Prima victima a scandalului miliardul furat din banci: Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova a demisionat

Dorin Dragutanu, guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova, si prim-viceguvernatorul Marin Molosag si-au dat demisia din functii, anunta Agora. md. Dragutanu i-a acuzat intr-o declaratie de presa pe politicieni ca nu vor investigarea furtului secolului, cand un miliard de dolari a disparut din trei banci moldovenesti.

Oferta Erasmus+ pentru studentii din Republica Moldova. Cum pot ajunge tinerii in universitatile europene

Studentii din Republica Moldova isi pot face studiile de licenta, de masterat sau doctorat peste hotarele tarii si sa primeasca o bursa de pana la 1. 000 de euro cu ajutorul programului Erasmus+ implementat de Uniunea Europeana. Tinerii pot petrece de la trei luni pana la doi ani intr-o tara straina in functie de tipul studiilor pe care le efectueaza.

FOTO Show aviatic la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la crearea Aviatiei Civile din Republica Moldova

Acrobatii aeriene, expozitii de echipament aeronautic si parasutisti au asigurat un show aviatic de zile mari. Evenimentul a avut loc la Aeroportul International Chisinau, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la crearea Aviatiei Civile din Republica Moldova.

Lideri antiromani din Republica Moldova

Republica Moldova si-a obtinut independenta fata de URSS in anul 1991. Romania a fost primul stat care a recunoscut acest lucru. Peste ani, s-a vorbit tot mai mult despre faptul ca manifestatiile de la inceputul crearii statului Republica Moldova ar fi fost momentul prielnic pentru reunirea cu Romania.

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova si-a dat demisia

Banca Mondiala ofera intreprinderilor din Republica Moldova granturi de 3 milioane de dolari

Banca Mondiala in parteneriat cu Ministerul Economiei al Republicii Moldova au lansat subcomponenta Granturi de cofinantare a proiectului Amelioararea Competitivitatii PAC II, cu un buget total de 3 milioane de dolari.

Elevii, parintii si profesorii pot evalua continutul manualelor scolare

Ministerul Educatiei din Republica Moldova a lansat procesul de evaluare a continutului si calitatea manualelor scolare Vreau manuale bune.

Modificarea Zilei Vinului va genera pierderi de zece milioane de euro pentru Republica Moldova

Republica Moldova va avea pierderi de 8-10 milioane de euro in acest an din cauza schimbarii formatului Zilei Nationale a Vinului, sustin reprezentantii agentiilor de turism.

Din cauza demisiei conducerii BNM, FMI nu va discuta despre un nou acord cu Republica Moldova

Misiunea Fondului Monetar International FMI) nu va initia negocierile privind lansarea unui nou program cu Republica Moldova, iar reprezentantii Fondului au lasat sa se inteleaga in cadrul unor declaratii pentru newsmaker. md ca decizia este legata de demisia conducerii Bancii Nationale a Moldovei BNM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )