Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romania, data in judecata de Comisia Europeana, din cauza gropilor de gunoi

România Liberă România Liberă,
Romania, data in judecata de Comisia Europeana, din cauza gropilor de gunoi

Curtea Europeana a dat in judecata Romania la Curtea de Justititie CEJ), din cauza ca nu si-a actualizat legislatia dupa normele europene in materie de gestionare a deseurilor. Astfel, Romania ajunge in ultima etapa a unei proceduri de infringement declansate in urma cu doi ani. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana da in judecata Romania pentru gropile de gunoi neconforme

Romania este actionata in judecata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de catre Comisia Europeana pentru ca nu a rezolvat problema deseurilor, respectiv a gropilor de gunoi, asa cum prevede.

UPDATE Comisia Europeana da in judecata Romania privind domeniul gunoiului/ MAE roman: Nu cred ca vom fi sanctionati in aceasta cauza

Comisia Europeana a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu si-ar fi indeplinit obligatia de a isi actualiza planurile si programele nationale privind deseurile conform unei directive a UE.

Comisia Europeana a dat in judecata Romania pentru ca nu a adoptat masurile asumate privind gropile de gunoi

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neindeplinirea obligatiei de a revizui si adopta planul national de gestionare a deseurilor si programul de prevenire a.

Comisia Europeana da in judecata Romania pentru legislatia in domeniul gunoiului

Comisia Europeana a decis sa trimita Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru ca tara nu si-ar fi indeplinit obligatia de a isi actualiza legislatia nationala privind deseurile conform unei directive a UE.

Comisia Europeana a reclamat Romania la Curtea de Justitie pentru neadoptarea unor masuri privind gestionarea deseurilor

Comisia Europeana a reclamat Romania la Curtea de Justitie a Uniunii Eurpene pentru neindeplinirea obligatiei de a revizui si adopta planul national de gestionare a deseurilor si programul de.

Comisia Europeana a reclamat Romania la Curtea de Justitie pentru neadoptarea unor masuri privind gestionarea deseurilor

Comisia Europeana a reclamat Romania la Curtea de Justitie a UE pentru neindeplinirea obligatiei de a revizui si adopta planul national de gestionare a deseurilor si programul de prevenire a generarii de deseuri, in conformitate cu obiectivele Directivei-cadru privind deseurile si ale economiei circulare.

Comisia Europeana a deschis o procedura de infringement impotriva Ungariei in legatura cu legea privind universitatile

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a deschis o procedura de infringement impotriva Ungariei in legatura cu o controversata lege privind universitatile, care ameninta sa duca la inchiderea Universitatii Central Europene CEU), finantata de miliardarul american George Soros, potrivit AFP.

Comisia Europeana deschide o procedura de infringement impotriva Ungariei pentru legea privind universitatile

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a deschis o procedura de infringement impotriva Ungariei pentru controversata lege privind universitatile, care ameninta in special o universitate finantata de miliardarul american George Soros, scrie AFP.

Comisia Europeana va propune ca pentru masinile si camioanele cu emisii mari de CO2 si taxele de drum sa fie mai mari

Comisia Europeana lucreaza la un set de propuneri prin care va recomanda ca taxele de drum platite sa tina cont si de emisiile de CO2 ale vehiculelor, iar la camioane si autocare sa se tina cont de distanta parcursa, scrie Reuters. Vignetele pe o anumita perioada de timp vor trebui sa fie eliminate cu timpul, mai spun sursele, lucru care va inseamna ca unele tari vor fi nevoite sa-si schimbe radical sistemele de taxare.

E inadmisibil sa existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, in cadrul unei dezbateri pe tema imunizarii, ca este inadmisibil ca in Romania sa apara an de ani crize din cauza lipsei vaccinurilor, el fiind hotarat sa rezolve aceasta problema, si considera ca, inainte de a promova campanii de informare, trebuie gasite solutii pentru stocurile de vaccinuri, pentru ca altfel va aparea o situatie ridicola, in care sunt impuse sanctiuni, in lipsa vaccinurilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )