Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania a decis expulzarea unui diplomat rus, ca reactie in scandalul Skripal

B1 B1,
Romania a decis expulzarea unui diplomat rus, ca reactie in scandalul Skripal

Romania se alatura SUA si altor 14 tari europene care anunta expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul impotriva spionului rus Serghei Skripal. Oficialii de. continuă pe B1

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul.

Ce spune ambasada Rusiei in Romania, dupa ce tara noastra a decis expulzarea unui diplomat rus

Reactia ambasadei Rusiei in Romania, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus. Decizia Romaniei de a expulza un diplomat al Federatiei Ruse la Bucuresti este, probabil, maifestarea nebuniei.

Rusia reactioneaza dupa ce Romania a anuntat EXPULZAREA unui diplomat al Kremlinului: E manifestarea nebuniei politice colective

Ambasada Rusiei la Bucuresti a reactionat la anuntul Romaniei ca va expulza un diplomat rus, reactie a concuziilor Consiliului European din 23-24 martie cu privire la cazul fostului spion rus otravit la.

Petre Roman, despre expulzarea de catre Romania a unui diplomat rus: Rusia va proceda la represalii

Fostul premier si ministru de Externe comenteaza pentru antena3. ro decizia Romaniei de a se ralia mai multor tari europene si SUA de a expulza si de a expulza un diplomat rus de la Bucuresti, dupa scandalul.

Reactia Ambasadei Moscovei la Bucuresti, dupa anuntul expulzarii unui diplomat rus: Manifestarea nebuniei politice colective

Ambasada Rusiei apreciaza ca decizia ministerului roman de externe de a declara persona non grata un diplomat rus acreditat la Bucuresti reprezinta manifestarea nebuniei publice colective.

Tensiuni intre Romania si Rusia. Un diplomat rus, declarat persona non-grata,obligat sa plece

Un diplomat din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse de la Bucuresti va fi declarat persona non-grata si.

Romania va expulza un diplomat rus

Ministerul Afacerilor Externe anunta, luni, ca a notificat Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti ca un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata si ca este obligat sa paraseasca.

Un diplomat rus va fi declarat persona non-grata si este obligat sa paraseasca teritoriul tarii noastre

Un diplomat din cadrul Ambasadei Federatiei Ruse de la Bucuresti va fi declarat persona non-grata si este obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei, anunta Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat dat astazi publicitatii.

Un diplomat rus la Bucuresti a fost declarat persona non-grata

Ministerul roman al Afacerilor Externe a declarat persona non-grata un diplomat al Ambasadei Rusiei la Bucuresti, astfel incat acesta este obligat sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Arestarea si expulzarea unui oficial guvernamental sarb de rang inalt din Kosovo reintensifica tensiunile kosovaro-sarbe

Arestarea si apoi expulzarea luni unui oficial guvernamental sarb, luni, au provocat o reintensificare a tensiunilor cu Kosovo, in momentul in care Belgradul si Pristina pareau sa reia dialogul, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )