Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania, deficit de cont curent de 4,81 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, deficit de cont curent de 4,81 miliarde de euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 4,811 miliarde euro in primele sapte luni ale acestui an, cu 15,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate astazi. continuă pe Ziarul Bursa

BNR: Deficitul de cont curent a depasit 4,8 miliarde euro, la 7 luni

Deficitul de cont curent al Romaniei a depasit 4,8 miliarde euro, dupa primele sapte luni ale acestui an, arata datele publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR: Datoria externa a Romaniei s-a majorat cu 4,1 miliarde euro in primele sapte luni, la 97,5 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei s-a majorat in perioada ianuarie-iulie cu 4,1 miliarde euro, la 97,5 miliarde euro, arata datele publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Datoria externa, majorata cu 4,1 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele sapte luni ale acestui an, fata de finalul anului trecut, cu 4,1 miliarde euro, la 97,582 miliarde euro, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Grupul ungar MOL, investitie de 1,2 miliarde euro

Grupul ungar MOL a anuntat astazi ca va investi 1,2 miliarde euro intr-un complex chimic in Tiszaujvaros, Ungaria, dupa ce a semnat contracte de inginerie, achizitie si constructie EPC) cu Thyssenkrupp Industrial Solutions pentru implementarea intregului complex de polieteri polioli, potrivit News. ro.

BNR confirma DEZASTRUL ECONOMIC: Datoria externa a Romaniei si deficitul de cont curent au CRESCUT ALARMANT

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 4,811 miliarde de euro, in perioada ianuarie-iuline 2018, in crestere cu 15,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele Bancii.

Deficitul balantei comerciale a crescut cu 11%, la peste 7,5 miliarde euro, la sapte luni

Deficitul balantei comerciale a crescut cu 11,2% 766,5 milioane euro), in primele sapte luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 7,577 miliarde de euro, potrivit Institutului National de Statistica INS), potrivit Mediafax. in aceeasi perioada, exporturile FOB pretul la frontiera tarii exportatoare) au insumat 39,878 miliarde de euro, o crestere de 10,4%, iar importurile CIF pretul la frontiera tarii importatoare, CIF - Cost, Insurance, Freight/Cost, Asigurare, Navlu) au insumat 47,455 miliarde de euro, o crestere de 10,5%, se detaliaza intr-un comunicat de presa al INS.

Qatar vrea sa investeasca 10 miliarde euro in Germania

Emiratul Qatar va investi 10 miliarde de euro in Germania in urmatorii cinci ani, existand inclusiv posibilitatea construirii unui terminal de gaze naturale lichefiate, a anuntat, vineri, emirul Qatarului, Tamim bin Hamad al Thani, informeaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

BCR, amenintata cu insolventa de un SRL care pretinde doua miliarde euro

O hartie de valoare pe care poti scrie cu pixul oricate miliarde vrei Prospectand lumea financiara pestrita in care traim, am dat peste cateva manifestari paroxistice ale aberantului care ne domina destinul economic. in imagine se poate admira o cambie in alb pe numele tragatorului Zed Marketing Group SRL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )