Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania, din nou tinta unei ironii in Statele Unite. inca mai cred in institutiile guvernamentale. Nu suntem in Romania

Antena3 Antena3,
Romania, din nou tinta unei ironii in Statele Unite. inca mai cred in institutiile guvernamentale. Nu suntem in Romania

Comparatiile intre Statele Unite si Romania apar tot mai des in campania electorala de peste Ocean. Ultima vine din partea senatorului republican John McCain, care il sustine pe Donald Trump. continuă pe Antena3

Angajatorii din Statele Unite au creat 38.000 de noi locuri de munca in mai, cel mai slab rezultat din ultimii sase ani

Angajatorii din Statele Unite au creat in luna mai 38. 000 de noi locuri de munca, nivel cu mult sub estimarile analistilor si cel mai slab rezultat din ultimii sase ani, datele provocand ingrijorari in legatura cu cresterea economiei americane,.

Un tata indurerat a incercat sa-si faca singur dreptate intr-un tribunal din Statele Unite (VIDEO)

Scene emotionante la un tribunal din Statele Unite. Un tata indurerat a incercat sa isi faca singur dreptate si a sarit la gatul criminalului care i-a omorat fiica in urma cu.

Senatorul John McCain, daca Donald Trump este ales presedintele SUA: Avem un Congres. Avem o Curte Suprema. Noi nu suntem Romania

Statele Unite vor ramane un stat de drept daca Donald Trump ajunge presedinte, in pofida opiniilor unor experti, apreciaza senatorul John McCain, care afirma ca noi nu suntem Romania, relateaza New York Times.

John McCain, despre posibilitatea ca Trump sa fie ales presedintele SUA: Avem un Congres. Avem o Curte Suprema. Noi nu suntem Romania

Statele Unite vor ramane un stat de drept daca Donald Trump ajunge presedinte, in pofida opiniilor unor experti, apreciaza senatorul John McCain, care afirma ca noi nu suntem Romania, relateaza New York Times.

Statele Unite felicita militarii romani care participa la campania anti - ISIS. Ce misiune au romanii

Congresmanul american Michael Turner, presedintele Adunarii Parlamentare a NATO, a exprimat aprecierea Statelor Unite fata de activitatea militarilor romani care participa la campania internationala impotriva ISIS.

Cat ii costa pe americani razboiul contra ISIS? Statele Unite aloca sume fabuloase pentru bugetul militar (FOTO)

Razboiul aerian impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic a costat contribuabilul american, din august 2014 pana in prezent, aproximativ 5,5 miliarde de dolari, adica 11,2 milioane de dolari pe zi,.

Jumatate dintre primarii de municipii au probleme cu legea dar candideaza din nou duminica

Aproape jumatate dintre primarii municipiilor si ai sectoarelor Capitalei, 51 la numar, au probleme cu legea, cei mai multi fiind acuzati de coruptie. Dintre acestia, 25 vor un nou mandat, inedite fiind cazurile lui Catalin Chereches, candidat din.

Participantii au tranzactionat din nou derivatul pe aur

La Sibex, cea de-a doua sesiune de tranzactionare din iunie a readus in atentia participantilor derivatele care au ca activ suport aurul, dupa ce miercuri acestea au fost ignorate.

O eleva din Bacau, beneficiara unei burse de studii prin proiectul World Learning la Northwestern University Illinois

O eleva in clasa a X-a A la Colegiul National Pedagogic Stefan cel Mare Bacau, a fost desemnata castigatoarea unei burse de studiu, atribuita de Departamentul de Stat, prin proiectul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )