Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

România Liberă România Liberă,
Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a . continuă pe România Liberă

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

IN 2019: Piata auto din China a scazut cu 8,2%

Piata auto din China se poate contracta pentru al treilea an consecutiv, in 2020, a estimat, luni, Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), analistii mizand pe relansarea vanzarilor in orasele mici pentru a ajuta la diminuarea ritmului declinului.

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

INCENDIAR! Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica din Romania! E UN CHILIPIR (FOTO)

Moda vehiculelor electrice incepe sa prinda si in tara noastra, tot mai multi romani fiind interesati de perspectiva achizitionarii unui astfel de model. Pretul unei unui vehicul electric.

Vine URGIA peste ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Avem DETALII

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Potrivit.

Actori din Game of Thrones, in distributia Lord of the Rings Se anunta cea mai scumpa productie TV din istorie

Actori din distributia serialului de succes Urzeala Tronurilor Game of Thrones vor juca in seria Lord of the Rings, care, cu un buget de 860 de milioane de dolari, se anunta a fi cea mai scumpa productie TV din istorie, a anuntat Amazon, potrivit The Guardian.

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

Un oras din Romania, nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

O asociatie europeana cu sediul ola Bruxelles organizeaza un concurs prin care sa decida un top 20 al celor mai bune destinatii de vacanta din Europa, iar printre nominalizati se numara si un oras din Romania.

FOTO Poezie, muzica si mesaje alese la cea mai longeviva sarbatoare culturala din Focsani dedicata Zilei Eminescu

Manifestarea culturala de la Cercul Militar din Focsani, inchinata poetului nepereche, a ajuns la editia cu numarul XXX.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )