Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, a doua cea mai mare ieftinire a locuintelor din UE

Adevărul Adevărul,
Romania, a doua cea mai mare ieftinire a locuintelor din UE

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, exceptie facand doar patru state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Cipru minus 4,8%) si in Romania minus 2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,45 cazuri la mia de locuitori, in continuare in scadere usoara fata de ziua precedenta 4,71), potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Cea mai mare platforma de vanzari de pe DarkNet a fost dezmembrata, anunta parchetul din Koblenz

Cel mai mare site de vanzare de droguri, acte contrafacute si moneda falsa, gazduit de DarkNet, a fost dezmembrat, iar presupusul sau administrator arestat, a comunicat marti parchetul din orasul german Koblenz, transmite AFP.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

Audit la Primaria Alba Iulia, realizat de cea mai mare companie din lume, pentru lipsa de organizare a angajatilor

Cei aproape 800 de angajati ai Primariei municipiului Alba Iulia vor fi supusi in urmatoarele doua luni unui audit extern.

Ninsori in cea mai mare parte a tarii, pana miercuri dimineata

Meteorologii au emis luni o informare de precipitatii, in special ninsori, in intreaga tara, pana miercuri dimineata. in a doua parte a saptamanii, vremea va deveni rece, local geroasa in cursul noptilor si diminetilor.

Rares Bogdan: Cea mai mare preocupare in Parlamentul European este legata de cum sa nu se poata intampla in Europa ceea ce s-a intamplat pe marile retele sociale din SUA (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat miercuri, intr-o interventie in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca, in acest moment, una dintre principalele preocupari din.

Economia Germaniei, cea mai mare din UE, s-a contractat cu 5% in 2020. Temeri privind o recesiune profunda

Economia germana s-a contractat dramatic anul trecut, in urma restrictiilor dure impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, scaderea a fost mai mica decat se astepta, scrie Deutsche Welle.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )