Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania, dupa 15 iulie: prelungirea starii de alerta, iminenta. Carantinarea unor orase, pe lista

Playtech Playtech,
Romania, dupa 15 iulie: prelungirea starii de alerta, iminenta. Carantinarea unor orase, pe lista

Romania nu va mai intra in stare de urgenta si nu se vor mai inchide afaceri. in schimb, dupa 15 iulie, Guvernul are in vedere o serie de masuri. Starea de alerta din Romania se incheie. continuă pe Playtech

Nelu Tataru: Prelungirea starii de alerta dupa 15 iulie e aproape iminenta. E posibila carantinarea unor anumite regiuni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca prelungirea starii de alerta, dupa 15 iulie, este aproape iminenta. Guvernul estimeaza ca in urmatoarele 14 zile se vor inregistra intre aproximativ 500 si 700 de noi cazuri de COVID-19 in Romania. Tataru sustine ca nu este cazul sa ne intoarcem la starea de urgenta, insa anumite regiuni devenite focare ar putea intra in carantina.

Nelu Tataru: Prelungirea unei stari de alerta dupa 15 iulie este aproape iminenta Este posibila carantinarea unor localitati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca prelungirea unei stari de alerta dupa 15 iulie este aproape iminenta si ca este posibila carantinarea anumitor localitati, daca legislatia ar permite acest lucru. Arafat avertizeaza ca este posibil sa fie reintroduse restrictii in anumite zone Care sunt punctele fierbinti .

NELU TATARU: De la 15 iulie sa nu vorbim de restrictii, dar sa nu se gandim nici la relaxari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca se impune prelungirea starii de alerta si a pregatit o evaluare si o propunere in acest sens pentru premier si presedinte, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Nelu Tataru, avertisment infricosator despre soarta romanilor incepand cu 15 iulie: Este aproape iminenta

Ministrul Sanatatii a dezvaluit ieri seara despre ce va urma in Romania incepand cu 15 iulie. Acesta a vorbit despre situatia noilor imbolnaviri de COVID-19 in urmatoarele 14 zile, estimand ca se vor inregistra intre 500-700 cazuri noi pe zi. Nelu Tataru, despre instituirea starii de urgenta in cursul serii de luni, Nelu Tataru a .

Virgil Popescu: Nu are rost sa deschidem restaurantele, in conditiile in care nu se respecta regulile nici la terase. Voi sustine prelungirea starii de alerta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca, probabil, starea de alerta va fi prelungita, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Liberalul a precizat ca, din acelasi motiv, nici nu.

Va fi sedinta de Guvern miercuri, 15 iulie. Ar putea fi prelungita starea de alerta

Miercuri, 15 iulie, sunt programate o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si a.

Rusia reia zborurile internationale pe 15 iulie si continua studiile clinice pentru medicamente destinate COVID-19

Guvernul rus a propus vineri ca reluarea zborurilor internationale sa aiba loc pe 15 iulie, dupa redeschiderea facilitatilor sportive si a restaurantelor, in pofida inregistrarii a mii de cazuri noi de coronavirus, in timp ce continua studiile clinice pentru medicamente destinate tratarii Covid-19, transmite Reuters.

Horoscop zilnic, miercuri, 15 iulie 2020. Afla acum previziunile pentru toate zodiile

Luna abia intrata in Taur si Mercur din Rac arata ca zodiile de Pamant si cele de Apa pornesc la drum cu dreptul, in special daca au de-a face unii cu ceilalti. Conlurarea este cuvantul de baza miercuri, 15 iulie 2020. Horoscop, miercuri, 15 iulie 2020: previziuni pentru toate zodiile in general, ziua va avea .

Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie

Ministrul Sanatatii, a facut cel mai asteptat anunt. Acesta a pregatit o evaluare si o propunere pentru prim-ministru si pentru presedinte. Nelu Tataru, anuntul de care se temeau toti romanii. Se intampla de la 15 iulie intrebat daca vor fi impuse noi restrictii, Nelu Tataru a declarat marti ca de la 15 iulie nu vor .

Nelu Tataru: Prelungirea starii de alerta e aproape iminenta E posibila carantinarea unor localitati, regiuni, dar in general avem nevoie de mecanismul izolarii (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit luni, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra, avand in vedere ca in fiecare zi se inregistreaza tot mai multe cazuri. in acest co.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )