Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania este codasa in Uniunea Europeana la bani alocati pentru Sanatate

România Liberă România Liberă,
Romania este codasa in Uniunea Europeana la bani alocati pentru Sanatate

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2. continuă pe România Liberă

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

Michel Barnier afirma ca Uniunea Europeana nu va schimba acordul pentru Brexit

Negociatorul-sef european pe tema Brexit, Michel Barnier, a declarat sambata ca Blocul comunitar nu va schimba acordul privind iesirea Marii Britanii din UE si ca nu este optimist in privinta evitarii unui scenariu fara intelegere, relateaza site-ul postului France 24, scrie Mediafax.

Cum va afecta un Brexit fara acord calatoriile in Marea Britanie si Uniunea Europeana

Posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana in mod haotic, fara un acord cu blocul comunitar, pare din ce in ce mai probabila odata cu trecerea timpului, iar un astfel de scenariu ar putea da peste cap planurile de calatorie pentru milioane de oameni.

Fostul agent guvernamental care a schimbat apararea statului la CEDO in cazul Dragnea vs. Romania este membru al CA TAROM

Avocatul Viorel Mocanu, care a demisionat recent din functia de agent guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), schimband linia de aparare a statului roman in procesul cu fostul lider al PSD Liviu Dragnea, a ramas in functia de membru al Consiliului de Administratie al TAROM, dupa cum a confirmat, luni, compania nationala de transport aerian pentru HotNews. ro.

Cat este salariul unui farmacist in Romania si de ce studii ai nevoie pentru aceasta meserie

Numarul farmacistilor din Romania s-a dublat in ultimii ani si continua sa creasca. Conform datelor furnizate de Eurostat, tara noastra se afla pe locul 11 in clasamentul european in ceea ce priveste numarul de farmacisti raportat la 100. 000 de locuitori. Salariul unui farmacist in Romania porneste de la 4. 302 lei si poate ajunge la 5.

Vedete din Romania care au renuntat la viata mondena pentru a-l sluji pe Dumnezeu. Cum au devenit calugari si calugarite din cei mai indragiti actori

Au fost candva unele dintre cele mai apreciate si curtate vedete din Romania, dar azi, il slavesc pe Dumnezeu, fiecare din propriile motive si pacate. Constiinta este un arbitru mai obiectiv decat ai crede. La unele persoane, este atat de puternica, incat ii poate determina sa-si schimbe radical viata. Este cazul urmatoarelor vedete, care au .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )