Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania este considerata acum a patra favorita la Euro U21. Cota tarii noastre pentru un triumf a scazut de 13 ori

Adevărul Adevărul,
Romania este considerata acum a patra favorita la Euro U21. Cota tarii noastre pentru un triumf a scazut de 13 ori

Inainte de inceperea turneului final al Campionatului European de tineret Romania era creditata cu cele mai mici sanse de a castiga trofeul. continuă pe Adevărul

Anglia Romania 2-4. Romania scrie istorie la Euro U21. Cele mai spectaculoase momente. VIDEO

Anglia Romania se joaca vineri, 21 iunie 2019, in Gurpa C la Euro 2019 U21. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1, de la ora 19:30. Tricolorii pot lua o optiune serioasa de calificare in fazele superioare ale competitiei daca obtin un rezultat pozitiv in meciul cu englezii.

Primul meci al Romaniei la Euro U21, urmarit de peste 1,6 millioane de telespectatori in minutul de aur

Primul meci al Romaniei la Euro U21 a fost urmarit, la postul TVR 1, de peste 1,6 millioane de telespectatori in minutul de aur.

Roxana Minzatu: Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29 %, aproape de media europeana, deci nu suntem de certat

Absorbtia fondurilor europene de catre Romania este de 29%, aproape de media europeana 31%), deci nu suntem de certat, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, la o intalnire cu presa ce a avut.

Nebunie in Franta - Anglia, celalalt meci in grupa Romaniei la Euro U21. Doua goluri, un autogol si alte doua penalty-uri ratate. Cum arata clasamentul grupei C

La Campionatul European de tineret,Franta a invins Anglia, scor 2-1, in grupa C, din care face parte si Romania. Francezii au ratat si doua lovituri de la 11 metri.

Be EU. Divergente majore in domeniul transporturilor. Romania este dezavantajata

Pachetul Mobilitate, unul caruia i s-au opus cu vehementa statele din Europa Centrala si de Est, este unul dintre cele mai criticate proiecte legislative de pe agenda europeana, iar transportatorii din Est acuza.

Satul morilor de apa unice in Europa, colorat printr-un proiect fara precedent in Romania: Este un festival al faptelor bune

Sute de voluntari din toata Romania participa, de joi pana sambata, 22 iunie, la Color the Village, un proiect prin care fatadele, portile si geamurile a 30 de case din Eftimie Murgu, satul morilor de apa unice in Europa, vor fi vopsite in culori vii. Voluntarii sunt gazduiti de localnici si au sansa sa deguste bucate traditionale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )