Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romania este obligata sa returneze 4,24 milioane euro, fonduri PAC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este obligata sa returneze 4,24 milioane euro, fonduri PAC

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene suma de 4,24 milioane de euro, reprezentand o corectie financiara in cadrul Politicii Agricole Comune PAC), a anuntat executivul comunitar, care a notificat ca are in total de recuperat 315 milioane de euro de la un numar de 11 state membre. continuă pe Ziarul Bursa

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene 4,24 milioane euro: Suma reprezinta o corectie financiara in cadrul PAC

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene 4,24 milioane de euro, suma ce rerpezinta o corectie financiara in cadrul Politicii Agricole Comune PAC), a anuntat executivul comunitar, citat de.

Romania are de returnat 4,24 de milioane de euro la bugetul UE

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene o suma de 4,24 milioane euro pentru o corectie financiara de 4,51 milioane de euro in cadrul politicii agricole comune), pentru nedefinirea anumitor conditii de mediu si agricultura asa-numitele GAEC), pentru controale efectuate in mod partial si pentru deficiente ale sistemului de sanctiuni.

Procredit Bank vrea sa se finanteze cu aproape 25 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni

Procredit Bank Romania vrea sa atraga 110 milioane lei 24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, denominate in lei, pentru investitorii din Romania, titlurile urmand sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.

Romania, somata sa restituie Comisiei Europene 4,5 milioane de euro din sumele alocate prin Politica Agricola Comuna

Comisia Europeana CE) solicita restituirea unei sume totale de 318 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul Politicii Agricole Comune cheltuite in mod incorect de 11 state membre UE, in cazul Romaniei fiind vorba despre 4,51 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al CE.

Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vanzarea de materiale de constructii

Depozit-Online. ro, retailer specializat in vanzarea pe Internet a materialelor de constructii, a incheiat anul trecut cu un rulaj de peste 5 milioane euro, propunandu-si pentru urmatorii 3 ani incasari de 20 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de 3,5 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat vineri o lichiditate de 15,6 milioane lei aproximativ 3,5 milioane euro), din care 7,5% au reprezentat deal-uri cu Transelectrica 680. 000) si SNP Petrom 440. 000 lei).

VIDEO Dumitru Dragomir, retinut 24 de ore in cazul scandalului drepturilor tv din Liga 1: Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro

Dumitru Dragomir fostul sef al LPF) a fost retinut pentru 24 de ore de procurori pentru implicarea in scandalul drepturilor tv din Liga 1, informeaza Digi24. Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro. Reactia oficiala a Parchetului - S-a creat un circuit fictiv de intermediere a vanzarii drepturilor tv. Fostul sef al LPF este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani. UPDATE: Omul de afaceri Mihai Corbu a fost si el retinut de procurori pentru 24 de ore.

VIDEO Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate in cazul scandalului drepturilor tv din Liga 1. Fostul sef al LPF: I am very strong.Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv/ Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro

Dumitru Dragomir fostul sef al LPF), retinut pentru 24 de ore de procurori pentru implicarea in scandalul drepturilor tv din Liga 1, va fi cercetat in libertate, au decis marti dimineata judecatorii Tribunalului Bucuresti, dupa cinci ore de audieri, informeaza Digi24. Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro. Fostul sef al LPF este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Romania are de returnat 4,51 milioane de euro la bugetul UE, bani utilizati incorect

Comisia Europeana solicita restituirea unei sume totale de 318 milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul Politicii Agricole Comune PAC) cheltuite in mod incorect de 11 state membre, in cazul Romaniei fiind vorba despre 4,51 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al CE, informeaza Mediafax.

Duminica au loc noi extrageri. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 1,1 milioane de euro, iar la Joker de peste 2 milioane de euro

Astazi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane la Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 1,1 milioane de euro, iar la Joker depaseste 2 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )