Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania este prima tara din grupul Orange in care se lanseaza serviciile 5G

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este prima tara din grupul Orange in care se lanseaza serviciile 5G

Operatorul telecom Orange a anuntat marti ca Romania este prima tara din grup in care se lanseaza servicii 5G, iar cea mai mare viteza 5G este de pana la 1. 2 Gbps la download in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. continuă pe Ziarul Bursa

Orange anunta ca Romania este prima tara din grup in care lanseaza servicii 5G

Romania este prima tara din Grupul Orange in care se lanseaza servicii 5G, anunta compania, precizand ca 5G marcheaza urmatoarea evolutie majora a retelelor de telefonie mobila.

VIDEO Romania, prima tara in care grupul Orange lanseaza o retea 5G comerciala: Serviciile sunt disponibile in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi

Romania este prima tara in care grupul francez Orange lanseaza o retea 5G si servicii comerciale, a anuntat marti Ramon Fernandez, Delegate CEO Finance, Performance and Europe la nivelul Grupului Orange. Am ales Romania pentru ca este un fel de Sillicon Valley in Europa Centrala si de Est, cu un sector ITC care reprezinta aproape 6% din PIB-ul tarii si pentru ca avem spectru radio dublu decat rivalii din piata ceea ce ne permite lansarea acestor servicii, a spus oficialul grupului francez. Serviciile sunt disponibile in prezent in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Vezi in articol ce preturi au serviciile 5G si ce spun oficialii Orange despre Huawei.

Victor Ponta ii da afara din partid pe parlamentarii care au votat Cabinetul Orban: Pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca se desparte de parlamentarii partidului care nu au rezistat in fata presiunilor si au votat investirea Guvernului Orban si spune ca pacatul lor este ca au instaurat un guvern care va face foarte mult rau.

Spitalul din Bucuresti la care pacientii pot beneficia GRATUIT de tehnologie ultramoderna pentru depistarea cancerului

Cea mai moderna investigatie de imagistica medicala, examinarea PET-CT, care poate evidentia aparitia unei modificari oncologice cu aproximativ 6-18 luni inaintea celorlalte tipuri de proceduri imagistice utilizate in Romania, este disponibila incepand.

Editiadedimineata.ro: intre Romania, Japonia si Franta. Ploiesteanca care vede rasaritul in Tara Soarelui Rasare: Am fost crescuta cu ideea de a ma mandri ca sunt roman

Se spune ca Japonia este prima tara in care se vede rasaritul. Oana-Mihaela Dumitru, o ploiesteanca pasionata de limbi straine si alte culturi, a hotarat sa vada rasaritul in timp ce se pregateste pentru o noua zi de munca in Tara Soarelui Rasare. incercand sa aflam cat de greu este sa te integrezi in societatea nipona si in alte colturi ale lumii, am vorbit cu Oana despre cultura japoneza, cum a cunoscut Parisul si de ce considera ca Romania este .

Keanu Reeves a renuntat la burlacie. Cine este prima femeie cu care actorul a iesit in public dupa mult timp

Keanu Reeves are o noua iubita! Actorul de 55 de ani si-a facut aparitia la o gala din Los Angeles alaturi de artista Alexandra Grant. in fata camerelor de filmat, cei doi au zambit si s-au tinut de mana to.

Expert in energie: Romania este expusa si vulnerabila din punct de vedere energetic si depinde de dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

EXCLUSIV ONLINE Radu Dudau, expert in energie, a avertizat,in cadrul conferintei Modelul economic romanesc: Romania - orizont 2040; Rolul resurselor naturale,ca Romania este expusa.

Milionarul din Topul Forbes care si-a construit drumul spre spiritualite: De 20 de ani incerc sa caut scoala vietii

Ioan Prisecaru, milionarul din Topul Forbes, autorul cartii Puterea Cunoasterii a descoperit caile spiritualitatii odata ce a avut revelatia bolii, trecandde la afaceri in cautarea a ceea ce.

TERIBILISM! A HRANIT URSUL din gura! NEBUNIA care iL PUTEA COSTA VIATA pe MARELE ACTOR! (VIDEO)

Actorul american Jason Momoa, starul din Aquaman si Game of Thrones, a socat fanii cand a postat un filmulet in care hranea din gura un urs, oferindu-i un biscuit. Ce nu facem pentru.

Unde l-au gasit politistii pe baiatul de 12 ani din judetul Olt, care a plecat vineri de la scoala si nu s-a intors acasa. Au folosit un aparat de termoviziune

Baiatul in varsta de 12 ani, din Potcoava, care a plecat vineri de la cursuri si nu a revenit la scoala sau la domiciliu, a fost gasit sambata dimineata, intr-o dependinta a unei case nelocuite din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )