Libnet.ro
UNICEF

14:16

Romania este pe primul loc la trafic de internet IPv6

Playtech Playtech,
Romania este pe primul loc la trafic de internet IPv6

Cel mai recent raport despre starea internetului, facut de Akamai, scoate la iveala performanta Romaniei la trafic de internet IPv6. Dupa ce IP-urile clasice in format v4 tindeau sa se termine, cu mai putin de doi ani in urma, a inceput raspandirea noilor familii de adrese online in format IPv6. inainte de a fi folosit la scara larga insa, noul standard trebuie sa fie adoptat de operatorii de internet importanti din fiecare tara. Din fericire, operatorul nostru principal, RCSRDS, face []. continuă pe Playtech

Romania este pe locul sase din 20 de tari, intr-un top privind viteza de conectare la Internet

Romania se afla pe locul sase din 20 de tari intr-un clasament privind viteza de conectare la Internet. Prima pozitie este ocupata de Hong Kong, se arata in raportul trimestrial realizat de compania.

Samsung ZEQ 9000 este primul smartphone Tizen nou

Desi informatiile nu s-au confirmat si momentan ne referim doar la niste zvonuri, important este ca ZEQ 9000 are mari sanse sa fie primul smartphoneTizennou-nout. Se zvoneste de foarte mult timp ca Samsung vrea sa nu se mai ocupe exclusiv de smartphone-uri cu Android. Cu toate ca s-a plafonat destul de mult la capitolul design, iar Galaxy S3 si Galaxy S4 sunt dovezile clare ale acestui trend, vizavi de Tizen, nu am auzit decat promisiuni dupa promisiuni, strecurate printre amanari [].

Partea a doua a filmului Nymphomaniac, interzisa tuturor spectatorilor din Romania: Este caz de cenzura unic in Europa

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a primit la vizionarea comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei clasificarea I. Conform.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )