Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania este o tara unde vrem sa investim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este o tara unde vrem sa investim

Romania este o tara unde vrem sa ramanem si sa investim, a declarat astazi Ignacio Jaquotot, Seful Diviziei Banci Subsidiare Internationale din cadrul Intesa Sanpaolo, mentionand ca vede un viitor promitator pentru tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania, o tara profund atasata proiectului european. Europa este Romania si Romania este Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, marti, in discursul sau despre viitorul Uniunii Europene, ca Romania este o tara profund atasata proiectului european. in urma cu 11 ani, cand.

Europa este Romania si Romania este Europa

ACTUALIZARE: Iohannis: Romania e un stat de drept, e un stat democratic, in Romania exista o dezbatere politica si o democratie foarte vie . Europa este Romania si Romania este Europa. ------ * ACTUALIZARE: Iohannis isi continua discursul in plenul PE: UE trebuie sa ramana un spatiu de libera circulatie. Pentru Romania aderarea la zona euro si la spatiul Schengen reprezinta un obiectiv important. ------ * ACTUALIZARE: Iohannis, in plenul PE: Pledez ferm pentru unitate, coeziune, solidaritate. Cheia centrala trebuie sa ramana unitatea. ------ * ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis, primit la Parlamentul European Presedintele Klaus Iohannis a fost primit astazi, la sediul PE, de presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani. ------- Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, in plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, in cadrul careia va sustine o alocutiune privind viziunea Romaniei in legatura cu acest subiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )