Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania este in top 5 mondial la imprumuturi in 2020

România Liberă România Liberă,
Romania este in top 5 mondial la imprumuturi in 2020

Romania este tara din Europa care s-a imprumutat cel mai mult de pe pietele internationale de la inc. continuă pe România Liberă

Alerta meteo ANM. Cand vor veni ninsorile in Romania. Este oribil ce se va intampla in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi avertismente pentru sezonul rece. Cand vor veni ninsorile in Romania si ce zone vor fi afectate prima data de fenomenele meteo? Iata prognoza meteo pentru perioada urmatoare! Alerta meteo: Cand vor veni ninsorile? Un val rece loveste Romania, iar ninsorile isi vor face aparitia mai .

Cat au crescut preturile in Romania. Datele neasteptate pentru septembrie 2020

Inflatia anuala a Romaniei a scazut la 2,5 la suta in septembrie 2020, cea mai mica din luna mai. Conform acelorasi date, furnizate Trandig Economics, inflatia alimentara a scazut la un nivel minim pe o perioada de sapte luni. Procentul este de 5,0 la suta in septembrie de la 5,5 la suta in august. Cat .

Romania este la un pas de o condamnare la CEDO pentru ca nu respecta drepturile minoritatilor sexuale

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii spune ca Romania este foarte aproape de o condamnare CEDO pentru ca nu respecta relatiile intre persoanele de acelasi sex, potrivit.

Tinutul Zimbrului, singurul loc din Romania inclus intr-un exclusivist top mondial. Cine face nominalizarile

Arealul din Neamt este intr-o companie selecta, alaturi de Parcul Yellowstone, Insulele Skyros, Regiunea Pafos, Alberta SouthWest Crown of the Continent sau Transylvania Counthy North Carolina.

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Douazeci de irakieni au incercat sa intre fraudulos in Romania. isi doreau sa ajunga intr-o tara din vestul Europei

In grupul celor 20 de irakieni care au incercat sa intre ilegal pe teritoriul Romaniei era si un copil de numai 13 ani.

Cezar Irimia, despre situatia bolnavilor cronici: Strategia la nivel national e proasta. in nicio tara din UE nu exista spitale COVID si non-COVID, ci fiecare are pacientii lui (VIDEO)

Cezar Irimia, presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a criticat strategia nationala si sustine ca in alte tari din Uniunea Europeana nu exista spitale COVID si spitale non-COVID, ci.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Romania, singura tara din UE cu crestere a investitiilor in prima jumatate a anului

Eurostat a comunicat recent datele cu privire la evolutia PIB-ului si componentelor in tarile membre ale Uniunii Europene in trimestrul II si prima jumatate a anului curent. Conform acestor statistici PIB-ul Zonei Euro principalul partener economic al Romaniei) s-a ajustat pentru al doilea trimestru consecutiv in T2, cu o dinamica anuala in intensificare la 14. 9%, arata o analiza publicata marti de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu. Scaderea economiei cu un ritm record in T2 a fost determinata de incidenta pandemiei si restrictiile implementate pentru contracararea acestui soc fara precedent in ultimele decenii, mai arata raportul.

MIHAELA HUNCA, DEPUTATUL PRO ROMANIA: Educatia in 2020, cronica unui dezastru orchestrat de Guvernul PNL

Situatia este tot mai grava pentru invatamantul din Romania, sustine deputatul PRO Romania, Mihaela Hunca.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )