Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, inca un rezultat magnific: Irina Bara, in turul II la French Open. Bilantul complet al romancelor

Adevărul Adevărul,
Romania, inca un rezultat magnific: Irina Bara, in turul II la French Open. Bilantul complet al romancelor

A treia zi s-a incheiat cu o victorie mare pentru Romania la Roland Garros. Irina Bara 25 de ani, 142 WTA), ajunsa in premiera pe tabloul unui Grand Slam, a eliminat o adversara de Top 30 mondial. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

Roland Garros: Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara evolueaza marti - Programul meciurilor

Patru dintre fetele noastre vor juca marti la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara vor intra in scena in primul tur al competitiei. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor.

Irina Bara se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, dupa o victorie entuziasmanta cu Donna Vekic, 6-3 6-4. Cum arata situatia romancelor la French Open

Irina Maria Bara 142 WTA, 25de ani) a devenit a cincearomanca din turul II de laFrench Open 2020, marti, cand a invins-o in runda inaugurala pe mult mai bine clasata Donna Vekic 30 WTA, 24 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )