Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania a incalcat articolul din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului, care interzice tratamentele inumane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania a incalcat articolul din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului, care interzice tratamentele inumane

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului si arata o disfunctionalitate structurala care necesita adoptarea de masuri generale de catre stat, a decis, marti, Curtea Europeana pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie s-a decis: va oferi in continuare imprumuturi de studii pentru studentii din Uniunea Europeana

Guvernul Britanic a confirmat vineri ca studentii din Uniunea Europeana vor fi eligibili pentru sprijin financiar si in anul universitar 2018-2019, atat pentru programele de licenta, cat si pentru cele de masterat.

CEDO va lua, marti, o decizie pilot privind conditiile sistemului de detentie din Romania

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului va prezenta, marti, o procedura pilot privind conditiile din sistemul de detentie din Romania, urmand sa se stabileasca calendarul pe care statul roman trebuie sa il respecte pentru a remedia problemele sesizate.

Ilie Nastase are dreptate: arbitrul de la Romania - Marea Britanie este un asshole

Ilie Nastase este pus la zid in presa internationala, dar el nu a facut altceva decat sa isi apare corect echipa de Fed Cup. Arbitrul de scaun prezent sambata la meciul Soranei Cirstea a incalcat regulile din tenis doar pentru a se razbuna pe Ilie Nastase, cel mai probabil la comanda. Si le-a incalcat de doua ori.

CEDO: Romania are sase luni la dispozitie pentru a veni cu un plan pentru rezolvarea situatiei din inchisori

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului si arata o disfunctionalitate structurala care necesita adoptarea de masuri generale de catre.

CEDO: Romania are la dispozitie sase luni pentru a stabili un calendar de rezolvare a situatiei din inchisori

Curtea Europeana a DrepturilorOmului a pronuntat, marti, decizia-pilot privind conditiile din penitenciarele Romanesti. Institutia a stabilit ca Romania are la dispozitie sase luni pentru a.

Marea Britanie va continua sa ofere imprumuturi de studii pentru studentii din Uniunea Europeana

Guvernul Marii Britanii a declarat ca studentii din UE vor fi eligibili, in continuare, pentru sprijin financiar si in anul universitar 2018-2019, atat pentru programele de licenta, cat si pentru cele de masterat, potrivit unui comunicat transmis luni de consultantul pentru studii in strainatate IntegralEdu.

Cele mai prietenoase locuri din Costa Brava, pentru familiile cu copii

Costa Brava este un paradis pentru toate varstele, dar si una dintre cele mai populare regiuni spaniole de la Marea Mediterana. Plajele sale lungi si late cu ape cristaline, padurile dese de conifere, orasele.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )