Libnet.ro
UNICEF

13:46

Romania a incasat, in primele sase luni, 31 de milioane de dolari in contul creantelor de dinainte de 31 decembrie 1989

Hotnews Hotnews,
 Romania a incasat, in primele sase luni, 31 de milioane de dolari in contul creantelor de dinainte de 31 decembrie 1989

Romania a incasat in primele sase luni ale anului 31 milioane dolari SUA in contul creantelor Romaniei provenite din operatiunile de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe derulate inainte de 31 decembrie 1989 pe relatia devize convertibile, nivelul acestor creante insumand 806,3 milioane dolari SUA la data de 30 iunie 2017, fata de 837,3 milioane dolari SUA la 31 decembrie 2016, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Ceausescu inca mai aduce bani statului roman. Peste 31 de milioane de dolari, in sase luni, datorii de la alte tari

Statul roman a incasat, in primul semestru al anului, 31 milioane dolari in contul creantelor Romaniei de dinainte de 31 decembrie 1989, potrivit datelor prezentate de Ministerul.

Libra Internet Bank obtine in T3 profit cat in primele sase luni din acest an. Cat a crescut pe active

Libra Internet Bank a realizat in T3 un profit net aproape la fel de mare ca in primele 6 luni din acest an, ajungand la 42,43 milioane lei, iar activele au depasit 4,5 miliarde lei, in crestere cu 33% fata de inceputul anului.

Guvernul a incasat 31 de milioane de dolari in contul creantelor

Guvernul Romaniei a incasat, in primul semestru al anului, 31 de milioane de dolari in contul creantelor tarii noastre de dinainte de 31 decembrie 1989, potrivit datelor prezentate de Ministerul Finantelor Publice in sedinta de guvern de astazi.

Insolventele firmelor si PFA-urilor au urcat cu 8,85 in primele zece luni

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 7. 344 unitati, potrivit datelor publicate pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Deficitul in comertul cu produse agroalimentare a crescut de peste doua ori in primele opt luni

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare s-a majorat la 820,9 milioane de euro in primele opt luni din acest an, fiind de peste doua ori mai mare fata de nivelul consemnat in aceeasi perioada din 2016, se arata in datele centralizate la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare s-a majorat de peste doua ori in primele opt luni

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare s-a majorat la 820,9 milioane de euro in primele opt luni din acest an, fiind de peste doua ori mai mare fata de nivelul consemnat in aceeasi perioada din 2016, insa in usoara scadere fata de primul semestru, cand a depasit 1,064 miliarde de euro, conform datelor centralizate la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), transmise la solicitarea Agerpres.

Obsesia pentru Soros devine lege. PSD obliga ONG-urile sa-si publice sponsorii o data la sase luni

Senatul va dezbate azi un proiect de lege initiat de parlamentarii PSD Liviu Plesoianu si Serban Nicolae prin care ONG-urile vor fi obligate sa publice, la fiecare sase luni, o declaratie detaliata de venituri si cheltuieli in care sa fie mentionata fiecare sponsor si valoarea contributiei. in caz contrar, ONG-ul respectiv isi inceteaza de indata activitatea.

Ce rezultate au inregistrat companiile farmaceutice listate la bursa in primele noua luni

Piata farmaceutica locala a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an valoarea de 10,3 miliarde lei, in crestere fata de perioada similara a anului trecut cu aproximativ 8%, potrivit Cegedim. Companiile Zentiva, Biofarm, Farmaceutica Remedia,.

Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei in primele noua luni

Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei, in trimestrul al treilea al acestui an, potrivit companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )