Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania incearca sa repare relatiile cu Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Romania incearca sa repare relatiile cu Uniunea Europeana

Premierul Viorica Dancila face planuri pentru repararea raului facut relatiilor cu Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila, discutii cu Marian Oprisan

Intalnire de taina, la Guvern. Premierul Viorica Dancila discuta cu Marian Oprisan, liderul PSD insarcinat cu intocmirea listei de criterii pe care candidatii la sefia partidului sa le indeplineasca.

Andrei Nastase, viceprim-ministrul Rep. Moldova: La sfarsitul mandatului vrem sa depunem cererea de aderare la Uniunea Europeana (VIDEO)

La capatul mandatului de patru ani de zile al Guvernului condus de Maia Sandu, Republica Moldova si-a propus sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si.

Parlamentul britanic usureaza iesirea, fara acord, a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Parlamentul Britanic a respins o propunere a Partidului Laburist de opozitie) menita sa impedice Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana fara acord, relateaza BBC. Altfel spus, parlamentarii britanici.

Eurostat: Romania, printre tarile cu crestere a productiei industriale

Productia industriala a scazut cu 0,5% in zona euro si cu 0,7% in Uniunea Europeana in aprilie, comparativ cu luna precedenta, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

Gafa: Premierul Viorica Dancila a spus sex in loc de CEx

Premierul si presedintele interimar al PSD,Viorica Dancila, a facut o gafa in sedinta CEx care i-a amuzat pe social-democrati. inainte de a supune la vot calendarul alegerilor interne, premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )