Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania se indeparteaza de euro: din cei 13 indicatori pe care ii indeplinea in 2015, mai raman 11 la finalul lui 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania se indeparteaza de euro: din cei 13 indicatori pe care ii indeplinea in 2015, mai raman 11 la finalul lui 2017

Romania se indeparteaza de zona euro, avand in vedere ca indeplineste tot mai putini din indicatorii necesari in acest scop. Anul trecut am pierdut un indicator, respectiv indicele de crestere a pretului locuintelor, iar in acest an. continuă pe Wall-Street Ro

BAC 2017. Rezultatele sesiunii speciale: 152 din cei 195 de absolventi de liceu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat. Doi candidati au luat 10

152 de absolventi din cei 195 care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea speciala au reusit sa obtina medii peste sase, informeaza Ministerul Educatiei.

A deschis o firma dintr-o nevoie personala si acum face 1,5 milioane euro din aspectul fizic al romanilor

Alina Almasan a lucrat inca din liceu, insa in cativa ani a decis ca antreprenoriatul este viitorul pentru ea. Asa a inceput sa importe aparate de remodelare corporala, iar acum face 1,5 milioane de euro din aspectul fizic al romanilor.

Un sofer a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, desi cel care a murit intr-un accident rutier nu a fost lovit de el

Un barbat a fost trimis in judecata, dupa ce un pasager luat la ocazie a coborat din camionul sau si a traversat strada fara sa se asigure, fiind accidentat mortal de un alt vehicul, potrivit.

Miliardele de euro din fonduri europene trebuiau cheltuite pana acum

Guvernul nu a dat drumul la bani in sistem, iar miliardele de euro fonduri europene trebuiau, pana acum, cheltuite, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget din Senat, citat de Agerpres.

Au aparut primele imagini din interiorul Grenfell Tower, care a ars din temelii in urma unui incendiu devastator

Primele imagini din interiorul blocului Grenfell Tower, care a fost distrus de un incendiu devastator, au fost date publicitatii de cotidianul Daily Mirror. Vezi AICI imaginile Sase persoane au murit si 74.

Cristian Boureanu ELIBERAT din AREST! Motivul pentru care oamenii legii i-au dat drumul

Cristian Boureanu a trebuit sa mearga urgent la un medic stomatolog. Fostul politician a declarat ca lovuturile puternice pe care i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au lasat.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )