Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus Masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, care revine din China marti, pe Otopeni

Hotnews Hotnews,
 Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus Masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, care revine din China marti, pe Otopeni

Pana in prezent Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus din China, toate alertele - Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti - fiind infirmate, precizeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat in care detaliaza masurile care s-au luat de autoritatile romane in fata acestei epidemii. in cazul in care Romania va inregistra cazuri suspecte, acestea vor fi dirijate initial catre Institutul Matei Bals, unde vor fi izolate. continuă pe Hotnews

Niciun caz de coronavirus raportat in statele UE. Comisia Europeana urmareste indeaproape situatia in evolutie

Comisia Europeana a anuntat ca statele membre ale UE nu au raportat niciun caz de infectie cu coronavirusul provenit din China, care a facut primele 17 victime. Comisia urmareste indeaproape situatia in.

PSD, ironii la adresa liberalilor: in niciun caz nu ar trebui sa lanseze programul sase case

PSD lanseaza un atac la adresa celor de la PNL si intentia anuntata de a renunta la Programul Prima Casa. Social-democratii sustin ca liberalii ar trebui sa continue programul Prima Casa, si in niciun caz sa lanseze Programul Sase Case, facand referire la numarul caselor presedintelui Klaus Iohannis.

Medicii chinezi, apel de ultima ora: Noul coronavirus nu este la fel de puternic ca SARS, dar mai contagios

Noul coronavirus aparut in China nu este la fel de puternic ca SARS, aflat la originea unei epidemii incheiate cu peste 750 de victime in 2002-2003, dar se dovedeste a fi mai contagios, putand sa se transmita inainte de aparitia simptomelor, au anuntat duminica mai multi oficiali chinezi de rang inalt din domeniul sanatatii, citati de AFP.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decis, in urma intalnirii de joi de la Geneva, ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala

Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala, a decis Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) in a doua zi a reuniunii sale de urgenta. Asta dupa ce la discutiile de.

Cat de expusi sunt romanii la noul coronavirus. Care sunt primele simptome ale acestei boli

China este de azi in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem de rapid, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda tuturor tarilor monitorizare activa, preventie si pregatiri pentru o eventuala interventie in cazul epidemiei. Cat de expusi sunt romanii si care sunt primele simptome ale acestei boli? Cat .

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

VIDEO China vrea sa construiasca in 10 zile un spital cu 1.000 de paturi pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus

China a demarat vineri in Wuhan centru) constructia unui spital care ar urma sa fie gata in maxim zece zile si care va gazdui pana la o mie de victime ale noului coronavirus, scrie presa chineza de stat, preluata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )