Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

B1 B1,
Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 25,5%, in primele noua luni din acest an. in acelasi timp, Dacia a avut cel de-al treilea important avans. continuă pe B1

Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE in luna septembrie

Romania a fost, in luna septembrie 2014, tara cu cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana 1,8%), in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar.

Rata anuala a inflatiei din Romania, cea mai mare din UE, in septembrie

Rata anuala a inflatiei din Romania a inregistrat cea mai mare valoare din Uniunea Europeana in luna septembrie, de 1,8%, in conditiile in care in UE rata anuala a inflatiei in luna septembrie a fost de 0,4% iar in zona euro de 0,3%, conform datelor publicate de Oficiul european de statistica Eurostat).

Antena Stars, cea mai mare crestere de audienta dintre toate televiziunile

Antena Stars ramane postul de stiri si mondenitati care inregistreaza cele mai spectaculoase cresteri ale cotei de piata in luna septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in.

Ploi in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo

Vineri, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi innorari si temporar va ploua. Vor fi mai ales averse, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25-30 l/mp. in restul teritoriului cerul variabil la.

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume inaugureaza linia de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk

Cea mai mare nava-feribot Ro-Ro/pasageri/railway din lume, numita Greifswald, va sosi joi in portul Constanta, cu ocazia inaugurarii liniei de feribot Constanta Batumi Ilyichiovsk. Nava Greifswald va veni de la Ilyichevsk Ucraina) si va porni in calatoria sa spre Batumi Georgia).

Generatiile de fotbalisti au stat fata in fata la 48 de ani de la cea mai mare victorie din istoria clubului Petrolul

Petrolul a celebrat duminica 40 de ani de la cea mai mare victorie din istorie echipei, cea cu Liverpool, din 1966. Ieri, generatia de atunci i-a intalnit pe fotbalistii pregatiti de Gheorghe Multescu.

Cea mai mare locuinta din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperita in Suceava

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni, descoperita anul trecut in localitatea suceveana Baia, ar urma sa fie protejata, astfel incat sa poata fi vizitata, iar in zona vor fi facute cercetari geomagnetice pentru identificarea intregii asezari.

Business Report: FMI, mai pesimist fata de sansele de crestere ale economiei romanesti; Fondul Proprietatea, a treia luna de scadere a profitului; Ilfovul, zona cu cea mai mare crestere a populatiei din toata Uniunea Europeana

Principala sursa de competitivitate in viitorul mediu: Finantarea si structura alocarilor pentru educatie in UE si in Romania. 150 milioane de euro pentru Start-up Romania. Astazi, a fost lansata schema de finantare Start-up Romania, proiect in valoare de 150 de milioane.

Cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Europa de Est a ajuns o gramada de moloz. Falimentul Resial Alba Iulia

Cea mai importanta fabrica de caramizi refractare din tara si una dintre cele mai mari din Europa inainte de anii `90, Resial, fosta Refractara din Alba Iulia este pusa la pamant si vanduta pe bucati. Lichidatorul judiciar cauta investitori interesati sa preia terenul de aproximativ 17 hectare, liber de constructii, dar si statia de betoane si sediul administrativ.

Cea mai mare putere economica a lumii, radiografie soc. 82 de milioane de oameni traiesc cu mai putin de 1dolar/zi

Peste 82 de milioane de persoane traiesc cu mai putin de un dolar pe zi in China, a indicat miercuri un responsabil guvernamental, in pofida deceniilor de crestere ce au transformat aceasta tara in a doua.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )