Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania - Irlanda de Nord: bilete disponibile pana la ora 22.00! Nu cumparati de la bisnitari!

Adevărul Adevărul,
Romania - Irlanda de Nord: bilete disponibile pana la ora 22.00! Nu cumparati de la bisnitari!

Meciul Romania - Irlanda de Nord este programat vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, la Arena Nationala. Suporterii care vor sa sustina Romania la duelul cu liderul grupei din preliminariile EURO 2016 isi pot achizitiona bilete pana la ora de start a meciului si chiar putin dupa. continuă pe Adevărul

Arena Nationala va avea acoperisul tras la Romania - Irlanda de Nord, bilete disponibile inclusiv vineri

FRF a luat o serie de masuri pentru a facilita accesul suporterilor la meciul Romania - Irlanda de Nord, printre aceastea fiind si prelungirea programului de vanzare a biletelor pana in ziua meciului.

Telex Romania-Irlanda de Nord / Meciul se va juca cu acoperisul rabatat. Fanii pot cumpara bilete si in ziua meciului

Meciul Romania - Irlanda de Nord, programat vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala TVR 1), se va disputa cu acoperisul tras, conform unui anunt facut de FRF.

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Romania - Irlanda de Nord, vineri, ora 21-45: meciul va fi arbitrat de un multimilionar

UEFA l-a delegat pe centralul suedez Jonas Eriksson sa conduca partida Romania - Irlanda de Nord, de vineri, 14 noiembrie, ora 21:45, din preliminariile EURO 2016.

INFOSTATISTICA Totul despre meciul Romania - Irlanda de Nord. Loturile cu varsta, selectii, goluri si cota jucatorilor

Romania-Irlanda de Nord, diseara, de la ora 21. 45 in direct la TVR 1) aduce fata in fata doua loturi de jucatori care au calitati destul de diferite.

Program prelungit la RATB si Metrorex dupa meciul Romania - Irlanda de Nord

Programul la metrou si RATB va fi prelungit pana dupa miezul noptii, vineri, dupa incheierea partidei Romania - Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016, programat de la ora 21:45, potrivit Federatiei Roman.

LIVETEXT Romania - Irlanda de Nord, ora 21.45, cu o victorie ne luam bilet in trenul de Franta! Echipa de start

Romania intalneste Irlanda de Nord pe Arena Nationala din Bucuresti, meci care va incepe la ora 21. Iordanescu a decis formula de start.

Atmosfera inainte de Romania - Irlanda de Nord. Cu o victorie ne luam bilet in trenul de Franta

Romania intalneste, vineri, Irlanda de Nord pe Arena Nationala, intr-un meci care incepe la ora 21. 45, fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Romania - Irlanda de Nord (21:45)/ Putem termina anul pe prima pozitie

Romania poate incheia anul pe prima pozitie in grupa de calificare pentru EURO 2016 in cazul in care va trece, in aceasta seara, de Irlanda de Nord. Oaspetii meciului de pe Arena Nationala au victorii pe linie, in timp ce tricolorii se afla la doua puncte in spate. Meciul va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Peste 4.500 de politisti din toata tara, mobilizati pentru meciul Romania Irlanda de Nord

Peste 4. 500 de politisti vor actiona vineri, la nivel national, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Irlandei de Nord care se va disputa pe Arena Nationala incepand cu ora 21. Oamenii legii vor asigura ordinea pe traseele de deplasare catre arena sportiva, in aeroporturi si gari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )