Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania isi cunoaste adversarele din grupa principala. Trebuie sa castigam tot pentru semifinale

Online Sport Online Sport,
Romania isi cunoaste adversarele din grupa principala. Trebuie sa castigam tot pentru semifinale

Vineri seara s-a stabilit si grupa principala din care face parte echipe Romaniei la Campionatul European, iar misiunea tricolorelor se anunta una de foc. continuă pe Online Sport

Cu cine va juca Romania duminica, in primul meci din Grupa Principala II, la Campionatul European din Suedia

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in Grupa Principala II, celelalte reprezentative calificate, in urma meciurilor de vineri seara, din Grupele C si D, fiind Norvegia, Danemarca, Cehia, Rusia si Ungaria. Romancele vor debuta chiar duminica.

Oferte surprinzatoare pentru turcii care decid sa isi schimbe depozitele din dolari in lire turcesti: nunti gratuite, pietre funerare sau o masa calda

Clientii turci care accepta sa isi schimbe depozitele din dolari in lire turcesti pot beneficia de oferte din partea firmelor si comaniilor, precum nunti gratuite, pietre funerare sau chiar o masa calda. Initiativa vine ca urmare a unui apel lansat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care le-a cerut cetatenilor sa cumpere lire turcesti, pentru a ajuta moneda nationala sa creasca in raport cu dolarul.

Cum arata Grupa Principala I si cu cine ar putea da piept Romania inGrupa Principala II de la Campionatul European de handbal feminin din Suedia

Elevele lui Ambros Martin joaca azi, de la ora 19. 30 TVR 2), cu echipa Croatiei si nu iau in calcul decat cele doua puncte, care le-ar putea asigura chiar si primul loc in Grupa D.

Cum arata prima grupa principala la Campionatul European

Joi seara s-au disputat ultimele meciuri din Grupele A si B la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Suedia.

Majoritatea bucurestenilor isi cumpara haine din mall-ul ,,de peste drum. Ce branduri sunt preferate

Majoritatea bucurestenilor isi cumpara hainele dintr-un centru comercial, care este situat, de obicei, cat mai aproape de locuinta acestora, arata un studiu derulat de MKOR Consulting privind obiceiurile de cumparare ale romanilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )