Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania isi cunoaste primul adversar din turneul preolimpic

Online Sport Online Sport,
Romania isi cunoaste primul adversar din turneul preolimpic

Clasata pe locul 12 la Campionatul Mondial din Japonia, nationala feminina de handbal a Romaniei mai are o sansa de calificare la Jocurile Olimpice. continuă pe Online Sport

Concluziile Cristinei Neagu dupa CM si ce spune despre turneul preolimpic: Ar fi ultima mea sansa sa merg la JO

Cristina Neagu a tras concluziile dupa Campionatul Mondial din Japonia si este de parere ca nu aceasta este adevarata fata a Romaniei. Cea mai buna jucatoare a lumii a transmis ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se antreneze mai bine la echipele de club si sa vina cu o pregatire mai buna la nationala. in plus, Neagu a vorbit despre turneul preolimpic, precizand ca isi doreste din suflet sa ajunga la JO, deoarece ar fi ultima sansa pentru ea.

Crina Pintea: Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic

Pivotul Crina Pintea a transmis printr-un mesaj, la finalul participarii nationalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12, ca Romania se afla, totusi, in primele 12 echipe ale lumii si s-a aratat deranjata de specialistii care considera parcursul tricolorelor unul ratat. Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic!, a scris Crina Pintea.

XIAOMI: Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta camera de 108MP, disponibil in Romania

Xiaomi, lider global in tehnologie, anunta disponibilitatea in Romania a telefonului Mi Note 10, ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note. Noul model este echipat cu prima penta camera de 108 MP din lume, cu un design premium si o baterie impresionanta de 5260mAh. Mi Note 10 a fost creat ca sa ofere o experienta fotografica fascinanta, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

Beijingul isi apara lagarele controversate din Xinjiang

China si-a aparat lagarele de formare controversate din Xinjiang, in care ar fi detinuti peste un milion de musulmanii, in urma publicarii unor documente guvernamentale explozive care detaliaza supravegherea si controlul populatiei uigure din aceasta vasta regiune situata in apropiere de Asia Centrala, relateaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )