Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania si Japonia poarta negocieri pentru construirea magistralei de metrou Gara de Nord - Otopeni

România Liberă România Liberă,
Romania si Japonia poarta negocieri pentru construirea magistralei de metrou Gara de Nord - Otopeni

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit miercuri, la Bucuresti, pe ministrul de stat japonez pentru afaceri externe, Nobuo Kishi, una dintre principalele teme discutate fiind viitoarea magistrala de metrou dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni. continuă pe România Liberă

UE si Marea Britanie incep luni, la Bruxelles, a doua runda de negocieri pentru Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep luni, la Bruxelles, a doua runda de negocieri pe tema Brexit-ului.

CGMB vrea un teren al SRTV pentru construirea Spitalului Metropolitan

Consilierii generali au aprobat in sedinta de astazi un proiect de hotarare pentru transferul unui teren aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune SRTV) in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), pentru constructia Spitalului Metropolitan, potrivit unui comunicat al municipalitatii, trimis Redactiei.

Marea Britanie si UE au inceput a doua runda de negocieri pentru Brexit

Negociatorii Marii Britanii si cei ai Uniunii Europene UE) s-au intalnit, ieri, la Bruxelles, pentru cea de-a doua runda de discutii privind iesirea Regatului Unit din blocul comunitar Brexit), ambele parti angajandu-se sa abordeze in profunzime subiectele esentiale, conform Reuters.

UE si Marea Britanie au inceput a doua runda de negocieri pentru Brexit. Dupa alegerea lui Macron, Parisul ar dori cele mai dure conditii pentru Londra

Franta urmareste ca Parisul sa ajunga principalul centru financiar al Europei dupa Brexit si ar dori un proces de iesire din UE cat mai dur pentru Londra, conform unui mesaj ajuns in atentia publica in urma unor scurgeri de informatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )