Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, locul 7 la Eurovision. Cel mai bun din 2010 incoace! VIDEO

ADPM ADPM,
Romania, locul 7 la Eurovision. Cel mai bun din 2010 incoace! VIDEO

Marea Finala a Eurovision Song Contest 2017 si-a ales castigatorul. Cea de-a 62-a editie a concursului s-a incheiat cu victoria Portugaliei, reprezentata de Salvador Sobral, cu piesa Amar Pelos Dois 758 de puncte). continuă pe ADPM

VIDEO SunStroke Project s-a clasat pe locul 3 la Eurovision 2017. Cel mai bun rezultat din istoria participarii Republicii Moldova la concurs

Reprezentantii Republicii Moldova la concursul Eurovision 2017 de la Kiev, formatia SunStroke Project, a reusit sa se claseze pe locul 3 la concursul Eurovision 2017, interpretand piesa Hey mamma.

Tara noastra cheltuie cel mai putin din UE pentru alocatii destinate familiilor si copiilor

Tara noastra se situeaza pe ultimul loc in UE din punct de vedere al sumelor cheltuite pe cap de locuitor pentru alocatii destinate familiei si copiilor, cu o suma de 91 de euro in 2014, arata datele publicate ieri de Oficiul european de statistica Eurostat).

Romania, printre tarile cele mai afectate de atacul cibernetic WannaCry. Specialistii avertizeaza: Utilizatorii trebuie sa actualizeze sistemul de operare

Romania se ocupa locul noua intre tarile care au fost cel mai puternic afectate de atacul cibernetic denumit WannaCry, potrivit unei analize Kaspersky, citata de Gandul. info. Rusia a.

Numai de bine. Cel mai bun antrenament cardio pentru slabit

Stefan Tenescu, antrenorul tau personal, vine astazi cu 6 seturi de exercitii fizice pentru cresterea masei musculare si a andurantei. Dragnea anunta.

Deliciu culinar: cum faci cel mai bun mujdei, sosul care contine doar trei ingrediente

De-a lungul timpului, mujdeiul, nelipsit de langa numeroase feluri de mancare in bucataria romaneasca, a condimentat mesele incarcate de bucate. Cel mai simplu sos de usturoi se face rapid din doar 3 ingrediente.

Logan, Duster si Sandero sunt in topul masinilor cel mai bine vandute in Rusia

Modelele Dacia Logan, Duster si Sandero, fabricate in Romania, se afla in topul celor 25 de masini cel mai bine vandute in Rusia.

Seful diplomatiei americane: Relatiile ruso-americane, la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Nu se intrevede un nou inceput

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, sustine ca nu se intrevede un nou inceput intre Statele Unite si Rusia, relatiile dintre cele doua state fiind la cel mai scazut nivel de la inchierea Razboiului Rece.

Cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii s-a lasat cucerit

In perioada 4 9 mai 2017 nucleul de montaniarzi damboviteni format din Ileana Bocanciu, Nicu Posta, Ionel Glodeanu si Alex Coroliu insotit de George Stan, montaniard din Bucuresti, a plecat sa cucereasca, inainte de punerea in aplicare a Brexitului, cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, varful Ben Nevis 1344 m) aflat in muntii Grampian din Scotia.

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Securitatea online: Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite

Niciodata nu poti fi sigur de securitatea datelor stocate, fie ca este vorba de servicii sincronizate online, calculatoare, telefoane, USB-uri, carduri SD sau CD-uri. Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite, potrivit The Guardian.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )