Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania, LOVITA DE CICLON! VREMEA SE RACESTE considerabil. Zonele afectate

B1 B1,
Romania, LOVITA DE CICLON! VREMEA SE RACESTE considerabil. Zonele afectate

Incepand de joi, vremea se schimba radical, ploile si ninsorile revenind in aproape toata tara. Romnia va fi lovit de un ciclon, iar temperaturile vor scadea brusc in toata tara, mai accentuat in vest,. continuă pe B1

Prognoza meteo ANM joi, 27 februarie 2020. Vremea se raceste considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta vremea pentru azi, 27 februarie. Care sunt maximele si minimele in toata tara? Vremea se va raci considerabil in toate judetele. Prognoza meteo ANM pentru joi, 27 februarie Specialistii anunta ca vremea se va raci considerabil in cursul zilei de joi. Dupa cateva zile bune in care .

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Ce drepturi au turistii care calatoresc cu avionul in zonele afectate de coronavirus

Ti-ai cumparat bilet de avion cu mult timp inainte de epidemia cu coronavirus, iar acum parca nu-ti prea mai vine sa pleci? Noile cazuri de infectii cu coronavirus dau peste cap industria turismului, companiile aeriene si pe calatori in egala masura. China, Italia, Coreea de Sud si Iran au raportat noi cazuri de infectii cu .

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Romanii care isi anuleaza excursiile in zonele afectate de coronavirus pot primi banii inapoi!

Pandemia de coronavirus afecteaza activitatea agentiilor de turism. Acestea vor trebui sa returneze intreaga suma clientilor care sunt nevoiti sa anuleze excursiile in zonele aflate in carantina. Aceasta.

Ce trebuie sa stie romanii care si-au cumparat vacante in zonele afectate de coronavirus: Cum le pot anula si cum isi pot primi banii inapoi

Autoritatile de la Bucuresti s-au intalnit miercuri pentru a discuta situatia romanilor care si-au cumparat vacante in zone afectate de coronavirus, facandu-le acestora o serie de recomandari.

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )