Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Antena3 Antena3,
Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Se inchid din nou salile de fitness. Comitetul Judetean Arges a luat decizia

Salile de fitness, aerobic si culturism se vor inchide din nou. De data aceasta, pentru o perioada mai scurta, de doua saptamani, iar initiativa se aplica doar pentru judetul Arges. Decizia.

Mihai Gadea si Mircea Badea, campionii audientelor in luna iulie. Antena3, din nou lider de piata detasat pe publicul urban cu studii superioare

Antena3 continua sa fie lider absolut pe piata posturilor de stiri din Romania si conduce detasat pe sectorul urban de public, indiferent de varsta, fiind preferat cu preponderenta de romanii cu studii superioare. Locurile 2 si 3 si-l impart Romania TV si Digi24.

Consiliul General al Capitalei a respins din nou propunerea de cedare a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, in scopul stingerii obligatiilor ca.

Grecia se cutremura din nou: Seism de 3,4 grade in apropiere de Salonic

Un cutremur cu magnitudinea de 3. 4, a avut loc la primele ore ale zilei de luni, la ora 05:50, intr-o zona subacvatica din apropierea orasului Salonic, in Golful Thermaic. Potrivit Institutului Seismologic.

Ministrul Fondurilor Europene: Romania are din 2021 si pana in 2023 o perioada foarte grea

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a anuntat ca are o perioada grea si ca marea provocarea guvernantilor este acum sa faca proiecte prin care sa ia realmente cele 80 de miliarde de euro, bani pe.

Unul din 10 romani testati este detectat pozitiv la Covid-19. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Sunt 823 de noi cazuri de coronavirus confirmate in ultimele 24 de ore din 8. 045 de teste. Desi pare un numar relativ mic fata de zilele anterioare, rata de infectare este in continuare foarte mare. Unul din 10 romani testati a fost descoperit pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )