Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania lui Victor Ponta: nu cu foarte multi prieteni. Nu ma mir!

Adevărul Adevărul,
Romania lui Victor Ponta: nu cu foarte multi prieteni. Nu ma mir!

Istoric vorbind, definitia prieteniei dupa domnul Ponta este de regasit mai degraba in Evul Mediu, iar omeneste in mesajele unor manele. Rezultatul e unul asteptat: Romania e nu cu foarte multi prieteni. continuă pe Adevărul

Secretarul general al NATO si-a inceput vizita oficiala in Romania. Acesta s-a intalnit cu Victor Ponta, Mircea Dusa si Gabriel Oprea

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a fost primit, vineri dimineata, la Ministerul Apararii National MApN), unde are intalniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, si cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta

Romania a fost felicitata pentru alocarile suplimentare in domeniul apararii si tara noastra nu se afla in niciun fel de pericol atata timp cat este membra NATO, spune premierul Victor Ponta. Seful.

Ce a discutat Victor Ponta cu secretarul general al NATO

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, vineri, cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, aflat in vizita oficiala in Romania. Cu ocazia intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre situatia de securitate din imediata vecinatate a Romaniei, precum si alte subiecte principale aflate pe agenda NATO, inclusiv in perspectiva Summit-ului din Marea Britanie, din septembrie 2014.

Victor Ponta, Mihai Gadea si lotul feminin de gimnastica, un selfie de poveste in platoul Antenei 3/ Premierul: Doamna Bitang si doamna Andronescu m-au convins: dublam premiile la gimnastica si la chimie

Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu. Seful guvernului a anuntat ca va dubla premiile gimnastelor si ale olimpicilor la chimie, iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus un selfie de poveste cum nu a mai vazut presa romaneasca, cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Emil Boc: Victor Ponta se plimba cu chibritul aprins deasupra unui teren pe care e turnata benzina (VIDEO)

Atac dur al fostului premier Emil Boc indreptat catre Victor Ponta. S-a plimbat cu chibritul aprins pe langa un teren cu benzina atunci cand a spus ca isi asuma responsabilitatile pe care, constitutional,.

Victor Ponta: Antibiotice Iasi nu este de vanzare si nici nu va fi

Statul isi va pastra controlul asupra fabricii de medicamente Antibiotice Iasi, care nu se va vinde, a anuntat sambata premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Ponta a solicitat conducerii companiei sa se implice in gasirea unor solutii pentru redresarea Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino.

Radu Banciu, despre prezenta lui Victor Ponta pe platoul Antenei 3: Nu te duci sa te pozezi cu gimnastele ca la sfintele moaste

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, prezenta premierului Victor Ponta in cadrul unei emisiuni televizate pe Antena 3 alaturi de echipa.

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este candidatul la prezidentiale cu cea mai mare expunere si cu un anumit cumul de experienta

Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a candida la Presedintie, avand cea mai mare expunere si un anumit cumul de experienta, crede fostul presedinte Ion Iliescu. in momentul de fata este.

Victor Ponta nu mai vrea ca tariile produse de persoane fizice sa fie accizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu mai vrea ca tariile produse de persoanele fizice sa mai fie accizate. Seful Executivului a declarat ca Executivul a redactat materialele catre Comisia Europeana pentru a.

Victor Ponta sustine ca Guvernul a cerut Comisiei Europene acordul sa elimine acciza la palinca produsa de persoane fizice

Guvernul a redactat materialele catre Comisia Europeana CE) pentru a primi acordul sa elimine acciza la palinca produsa de catre persoanele fizice, sustine premierul Victor Ponta, aratand ca a mai fost facuta o astfel de cerere, dar nu a fost facuta bine, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )