Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania nu mai primeste migranti de pe nava Open Arms. Care este motivul

Playtech Playtech,
Romania nu mai primeste migranti de pe nava Open Arms. Care este motivul

Romania s-a oferit sa primeasca migranti de pe nava ONG-ului spaniol Open Arms pana acum, cand a decis ca legatura sa se incheie. Care este motivul? Romania nu mai primeste migranti de pe nava Open Arms Tara noastra s-a oferit sa primeasca migranti de pe nava ONG-ului spaniol Open Arms, dar totul pana acum. Romania . continuă pe Playtech

Romania nu va mai prelua refugiatii de pe nava Open Arms

Romania nu va mai prelua niciun refugiat de pe nava Open Arms, desi guvernul roman se oferise, initi.

5 tari UE vor prelua migrantii de pe nava Open Arms

5 tari Europene vor prelua migrantii care se aflau pe nava Open Arms inainte de a le fi permis sa de.

Debarcare cu emotii pentru migrantii asteptati de Romania. Nava Open Arms, primita de Spania, pentru ca vicepremierul italian Salvini nu s-a lasat induplecat

Open Arms, nava a unui ONG din Spania, ii va debarca pe cei 107 migranti recuperati pe Marea Mediterana din apropierea Libiei in portul spaniol Algeciras, de unde vor fi relocati in sase state europene, printre.

27 de migranti minori au fost debarcati de pe nava Open Arms, dupa ce Matteo Salvini a dat unda verde, calcandu-si pe inima

Ministrul de interne italian si lider al extremei drepte, Matteo Salvini a acceptat impotriva vointei sale sambata debarcarea a 27 de migranti minori, neinsotiti, de pe nava ONG spaniola Proactiva Open Arms, ancorata in largul insulei Lampedusa, transmite Agerpres.

Spania propune sa primeasca nava Open Arms in portul Algesiras

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, la bordul careia se afla 107 migranti, in fata refuzului de neconceput al Italiei de a o primi in vreun port, relateaza AFP.

Spania propune sa primeasca nava Open Arms in portu Algesiras

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, la bordul careia se afla 107 migranti, in fata refuzului de neconceput al Italiei de a o primi in vreun port, relateaza AFP.

Nava Open Arms: Justitia italiana ordona debarcarea migrantilor in Lampedusa

Justitia italiana a ordonat marti debarcarea in Lampedusa, Sicilia, a migrantilor aflati pe Open Arms si punerea sub sechestru a acestei nave spaniole, au anuntat surse judiciare, potrivit AFP, relateaza Agerpres.

Nava Open Arms va debarca in Spania

Guvernul spaniol a propus duminica sa primeasca in portul Algesiras, in sudul extrem, nava ONG-ului .

SURSE UE: Romania nu va prelua migranti de pe Open Arms

Romania, care s-a oferit sa primeasca migranti de pe nava ONG-ului spaniol Open Arms, nu va mai participa la repartizarea acestora, intrucat ofertele celorlalte cinci state din UE care au mai acceptat sa preia acesti migranti sunt suficiente, dar oferta tarii noastre va fi retinuta pentru o ocazie viitoare, au declarat, miercuri, surse comunitare citate de agentia EFE.

Migrantii aflati la bordul navei Open Arms ar putea debarca in Mallorca

Reprezentantii organizatiei care detine nava Open Arms, la bordul careia se afla peste 100 de migranti, au anuntat luni ca ar fi fost informati ca Guvernul spaniol le va permite celor aflati la bordul navei debarcarea in insula Mallorca, potrivit Euronews, citat de Mediafax. Acum, dupa 18 zile, Italia si Spania au ajuns la un acord si au hotarat ca Mallorca va fi punctul de debarcare, au aratat reprezentantii organizatiei. Autoritatile spaniole au negat, insa, ca aceasta decizie ar fi fost luata in urma unor negocieri cu Italia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )