Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania. O mama a aflat dupa cinci zile, ca i-a murit copilul in spital

Antena3 Antena3,
Romania. O mama a aflat dupa cinci zile, ca i-a murit copilul in spital

Caz socant la maternitatea din Iasi. O mama care avea bebelusul internat a aflat abia dupa cinci zile ca i-a murit copilul in spital. Se pare ca personalul nu a reusit sa gaseasca numarul de telefon al pari. continuă pe Antena3

Romania. Parintii au aflat dupa cinci zile, ca le-a murit copilul in spital

Caz socant la maternitatea din Iasi. O mama care avea bebelusul internat a aflat abia dupa cinci zile ca i-a murit copilul in spital. Se pare ca personalul nu a reusit sa gaseasca numarul de telefon al pari.

Parintii unui bebelus internat la un spital din Iasi au aflat abia dupa cinci zile ca le-a murit copilul

Ancheta interna la Spitalul Sfanta Maria din Iasi dupa ce reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat abia dupa cinci zile parintii unui bebelus ca acesta a murit.

Gaza. Un nou armistitiu de cinci zile intre Israel si Hamas

O noua incetare a focului intre palestinieni si israelieni in Fasia Gaza va dura cinci zile, a anuntat miercuri seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed. Am ajuns la un acord, cu scopul d.

Un nou armistitiu intre Israel si Hamas a fost anuntat pentru cinci zile

O noua incetare a focului in Fasia Gaza, pe o durata de cinci zile, a fost convenita, miercuri, intre reprezentantii gruparii Hamas si oficialii israelieni, potrivit celui mai recent anunt facut de seful negociatorilor palestinieni la Cairo, Azzam al-Ahmed, relateaza BBC.

Fetita de patru ani, gasita dupa 12 zile de cautari in taigaua siberiana

O fetita de patru ani a fost gasita de autoritatile ruse dupa ce a petrecut 12 zile ratacind prin taigaua siberiana, fiind cautata cu un avion fara pilot, elicoptere si caini special antrenati,.

Fetita de patru ani, gasita in Siberia dupa 12 zile de cautari

O fetita de patru ani, care ratacea prin taigaua siberiana de 12 zile, a fost gasita de autoritati, relateaza, luni, Russia Today, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )