Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE printr-o ceremonie la Ateneu: Liderii UE, prezenti la eveniment

B1 B1,
Romania marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE printr-o ceremonie la Ateneu: Liderii UE, prezenti la eveniment

Romania marcheaza, joi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al. continuă pe B1

Be EU. Romania marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE printr-o ceremonie la Ateneu

Romania va marca, joi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al.

CEREMONIE LA ATENEU: Tara noastra marcheaza preluarea presedintiei Consiliului UE

Romania va marca, astazi, preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman.

Sondaj IRES: 81% dintre romani cred ca intrarea in UE a fost un lucru bun pentru tara noastra. Ce spun despre preluarea presedintiei Consiliului UE

Peste 80% dintre romani considera ca intrarea in Uniunea Europeana a fost un lucru bun pentru tara noastra, potrivit unui sondaj realizat de IRES la inceputul acestei saptamani cu ocazia preluarii de catre Bucuresti a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. De asemenea, aproape doua treimi stiu ca Romania va detine presedintia rotativa a UE pana in iunie.

Romanii s-au inghesuit sa cumpere MONEDELE lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului UE

Romanii s-au inghesuit sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala a Romaniei si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Monedele de aur s-au van.

Coada la monedele lansate de BNR pentru a marca preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Bucurestenii au asteptat luni in frig sa cumpere monedele lansate de Banca Nationala si dedicate preluarii de catre Romania, la 1 ianuarie, a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Concert la Ateneul Roman ce marcheaza inceperea presedintiei Consiliului UE

Liderii europeni ajung peste cateva ore in Bucuresti. Presedintii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European vor participa la o serie de ceremonii dedicate inceperii oficiale a Presedintiei romane a.

Presedintii CE, PE, Consiliului European si Colegiul Comisarilor vin la Bucuresti pentru a marca preluarea Presedintiei Consiliului UE de catre Romania

Presedintii Comisiei Europene - Jean-Claude Juncker, Consiliului European - Donald Tusk, Parlamentului European - Antonio Tajani si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti, joi si vineri, pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane a Consiliului UE printr-un eveniment organizat joi seara, la Ateneu.

Ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Liderii europeni, prezenti la Bucuresti. rezist incearca sa provoace proteste in zona

Romania marcheaza preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman la care vor fi prezenti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului.

Prima reuniune UE prezidata de Romania. Ministrul Ciamba: Trebuie sa fim realisti! Presedintia noastra are loc in vremuri cu mari provocari

Primul eveniment major care marcheaza preluarea presedintiei Consiliului Europei de catre Romania avut loc marti la Bruxelles. Ministrul Afacerilor Europene, George Ciamba, a participat la Consiliul.

LIVE Ceremonia oficiala de preluare a presedintiei Consiliului UE, la Ateneu / Iohannis: La 12 ani de la aderare, Romnia preia un rol de prim-plan la nivel european

Liderii Uniunii Europene participa, la Bucuresti, la Ateneul Roman, la ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului UE. Cu aceasta ocazie vor sustine discursuri, potrivit programului, presedintele Klaus Iohannis, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, Florin Iordache, in locul lui Liviu Dragnea, absent de la eveniment, Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, Donald Tusk, presedintele Consiliului European, Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, si premierul Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )