Libnet.ro
UNICEF

06:15

Romania se mentine in topul celor mai corupte tari din Europa, alaturi de Bulgaria si Ungaria

România Liberă România Liberă,
Romania se mentine in topul celor mai corupte tari din Europa, alaturi de Bulgaria si Ungaria

Organizatia Transparency International a dat publicitatii, joi, cea mai recenta editie a raportului . continuă pe România Liberă

Transparency International: Romania, Bulgaria si Ungaria, cele mai corupte state din Uniunea Europeana Ce loc ocupa tara noastra la nivel mondial

Transparency International a publicat, joi, raportul privind Indicele de Perceptie a Coruptiei CPI) pe anul trecut, ce reflecta modul in care expertii si mediul de afaceri percep coruptia din 180 de tari si.

Schneider Electric ocupa primul loc in clasamentul Corporate Knights al celor mai sustenabile companii din lume

Corporate Knights, o companie canadiana de media si de cercetare care realizeaza clasamente ale corporatiilor si evaluari ale produselor financiare pe baza performantelor in privinta sustenabilitatii, a clasat, pentru prima data, Schneider Electric pe primul loc in indexul sau anual the Global 100 most sustainable corporations in the world, conform unui comunicat trimis redactiei.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Cererea mondiala de aur a scazut in 2020 la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Coronavirusul a perturbat piata aurului, declansand un proces de acumulare in randul investitorilor dar o prabusire a vanzarilor catre bijutieri si a achizitiilor bancilor centrale, astfel ca pe ansamblul anului trecut cererea mondiala de aur a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, arata un raport publicat joi de Consiliul Mondial al Aurului.

Mai multe structuri din Ministerul de Interne coordonate de Bogdan Despescu trec in coordonarea lui Lucian Bode Explicatiile ministrului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca a semnat un ordin prin care mai multe structuri din minister - intre care Corpul de Control, Directia de Audit, Directia Generala de Protectie Interna, Directia Generala Anticoruptie - au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Aceste structuri erau coordonate de secretarul de stat responsabil cu ordinea publica, Bogdan Despescu. Decizia a fost luata in contextul scandalului legat de Radu Gavris si de patru procurori, depistati de politisti in restaurantul Hanul lui Manuc, seful Politiei din Centrul Vechi, Cristian Ghica, acuzand un filaj in acest caz.

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume: Ojos del Salado

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume, Ojos del Salado, in lantul muntos al Anzilor, cu o inaltime de 6893 de metri deasupra nivelului marii.

Cimpeanu spune ca OUG-ul privind orele remediale va include si posibilitatea unor ore de consolidare: Si cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, pot participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind recuperarea materiei pierdute in timpul predarii online, care ar urma sa fie prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de miercuri, va include si posibilitatea unor ore de consolidare. Cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, vor avea acces la aceste ore remediale, a afirmat el.

Interviu cu Miss Universe Romania! Bianca Tirsin, cea mai frumoasa femeie din tara

Bianca Tirsin este tanara care a castigat Miss Universe Romania si va reprezenta tara noastra in finala de anul acesta in Statele Unite. Dupa interviul pe care o sa il urmariti imediat veti vedea ca norocul joaca un rol foarte mic la o astfel de competitie si ca mai mult cantaresc - inteligenta, spontaneitatea, determinarea si seriozitatea.

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Belarus: Lidera opozitiei, Svetlana Tihanovskaia, cere mai mult curaj din partea Occidentului

Lidera opozitiei belaruse Svetlana Tihanovskaia a cerut miercuri occidentalilor mai mult curaj, in conditiile in care a calificat drept foarte modesta reactia Vestului in fata represiunii miscarii populare din Belarus, dupa realegerea presedintelui Lukasenko, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )