Libnet.ro
UNICEF

10:01

Romania va participa la programul CE si BEI prin care IMM-urile pot accesa credite de 100 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania va participa la programul CE si BEI prin care IMM-urile pot accesa credite de 100 mil. euro

Romania va participa la Initiativa pentru IMM, un program comun al Comisiei Europene si Bancii Europene de Investitii BEI) prin care firmele mici si mijlocii pot beneficia de credite in suma totala de 100 mil. euro, fondurile provenind din. continuă pe Wall-Street Ro

8 metode prin care putem face fata caniculei

Pe timp de canicula, activitatile zilnice pot fi continuate, dar organismul este pus la incercare. Passionsante. be propune opt metode prin care temperaturile ridicate pot fi suportate mai usor, relateaza Agerpres. Felul in care reactioneaza organismul la caldura depinde de datele genetice si de metabolismul fiecaruia. Cu toate acestea, exista anumite recomandari care se aplica in cazul tuturor.

Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat

In prezent, exista un numar de metode eficiente si indicii prin care o persoana poate afla daca telefonul ii este interceptat, scrie playtech. ro. inainte de a va prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui sa.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat din guvernul Tsipras, dupa referendumul prin care cetatenii au respins masurile de austeritate propuse de creditori

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

Romania participa la exercitiul militar Breeze 2015, in Marea Neagra

Armata romana participa in perioada 3-12 iulie, la exercitiul militar Breeze 2015, in Marea Neagra, in largul portului Varna, informeaza publicatia Novinite. com.

Presedintele Serbiei saluta decizia Rusiei de a se opune prin veto rezolutiei ONU prin care masacrul de la Srebrenita era recunoscut ca genocid

Presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, a declarat ca aceasta este o zi mare pentru Serbia, caci Rusia a decis sa se opuna prin veto proiectului de rezolutie a ONU prin care masacrul de la Srebrenita.

Summit al Eurogrupului privind situatia din Grecia. Proba de foc prin care trebuie sa treaca Tsipras

Dupa rezultatul referendumului din Grecia, in care populatia greaca a respins masiv masurile de austeritate propuse de creditorii internationali, Angela Merkel si Francois Hollande au solicitat convocarea unui summit al zonei euro, unde se va discuta situatia in care se afla Grecia. Alexis Tsipras trebuie sa prezinte un plan de reforme care sa fie acceptat de creditori.

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )