Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania participa la Saptamana Modei de la Londra cu o expozitie de bijuterii inspirate de podoabele dacice

Adevărul Adevărul,
Romania participa la Saptamana Modei de la Londra cu o expozitie de bijuterii inspirate de podoabele dacice

Romania va fi reprezentata la London Fashion Week Saptamana Modei de la Londra) printr-o expozitie de design de bijuterie, intitulata Found. Lost. Found, care va fi deschisa pe 19 februarie. Expozitia va face parte din sectiunea International Fashion Showcase si va fi gazduita de centrul cultural londonez Somerset House. continuă pe Adevărul

FOUND.LOST.FOUND O spectaculoasa traditie regasita, la Saptamana Modei de la Londra

In data de 19 februarie se deschide in capitala britanica expozitia de bijuterie contemporana Found. Lost. Found, reprezentand participarea Romaniei la actuala editie a London Fashion Week, unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate creativitatii sartoriale. Expozitia este organizata de Institutul Cultural Roman din Londra in colaborare cu Assamblage - Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana. Editia 2016 a International Fashion Showcase, intitulata Fashion Utopias, sta sub semnul lumilor ideale si reuneste cativa dintre cei mai originali designeri emergenti de pe scena internationala a modei, provenind din 25 de tari. Expozitia romaneasca va fi gazduita, alaturi de propunerile celorlalte tari participante, de renumitul centru cultural londonez Somerset House, in perioada 19-23 februarie.

Iohannis participa saptamana viitoare la Consiliul European de la Bruxelles si la summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Consiliul European de la Bruxelles, in perioda 18 19 februarie, si la summitul PPE din 18 februarie, pe agenda caruia se afla pregatirea Consiliului, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )