Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania pierde peste 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania pierde peste 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Deficitul de talente ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an. Companiile antreprenoriale din Europa de Est sunt cele mai afectate de lipsa personalului calificat. Raportat la PIB-urile nationale, pierderile economice ca rezultat. continuă pe Wall-Street Ro

Romania pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual mai mult de 10 miliarde de euro, respectiv 6% din PIB-ul national, numai din cauza deficitului de talente, in timp ce acest deficit ar putea costa Uniunea Europeana 324 de miliarde de euro pe an, arata datele sondajului PwC European Private Business Survey.

Romania pierde 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente: Educatia NU este in concordanta cu nevoile mediului de afaceri (studiu)

Date ingrijoratoare pentru Romania. Un studiu realizat de PwC European Private Business Survey arata ca tara noastra pierde mai mult de 10 miliarde de euro anual din cauza deficitului de talente. Asta inseamna.

Romania pierde anual 10 miliarde de euro din cauza deficitului de talente

Romania pierde anual 6% din PIB-ul national numai din cauza deficitului de talente. Disponibilitatea personalului calificat depinde de factori precum libera circulatie a fortei de munca, inclusiv usurinta obtinerii permisului de munca pentru cetatenii non-UE precum si sisteme de educatie care asigura absolventilor pregatirea corespunzatoare, se arata intr-un raport PwC remis Redactiei noastre.

Google a contestat amenda de 4,34 miliarde euro impusa de UE pentru sistemul de operare Android

Google a facut apel impotriva amenzii record de 4,34 miliarde euro anuntata de UE in iulie pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android. Google a spus in mai multe randuri ca Android a creat multe optiuni si a permis preturi mai mici in piata. Astazi, datorita sistemului Android, exista peste 24. 000 de dispozitive, la preturi variate, din peste 1. 300 de marci diferite, inclusiv ale unor producatori de telefoane finlandezi, francezi, germani, italieni, letoni, olandezi, polonezi, romani, spanioli, suedezi si unguri, spunea Google, in iulie.

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 14% in primele opt luni, la 9 miliarde euro

Exporturile de marfuri romanesti au avansat in primele opt luni cu 9,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 45 miliarde euro, ritm sub cel al importurilor, iar deficitul comercial a avansat cu 14%, pana la 8,98 miliarde euro, arata datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Romania ar putea fi al doilea stat din UE, dupa Cehia, care sa aplice mecanismul de taxare inversa generalizata

Romania ar putea fi a doua tara din Uniunea Europeana UE), dupa Cehia, care ar putea aplica mecanismul de taxare inversa generalizata, in contextul in care Consiliul pentru Afaceri Economice si Financiare al.

Aproximativ 1,5% din populatia activa a Romaniei lucreaza in outsourcing. Industria a generat venituri de 4 miliarde de euro, anul trecut

Aproximativ 1,5% din populatia activa a Romaniei, respectiv un numar de circa 125. 000 de angajati, lucreaza in outsourcing, industrie care a generat anul trecut venituri de 4 miliarde de euro, arata raportul anual realizat de Asociatia Business Service Leaders in Romania ABSL).

Business report:Peste 9.000 de romni au primit pensii speciale de peste cinci ori mai mari dect contributia, n primul semestru din 2018; Guvernul se mprumuta din ce n ce mai scump. A mai luat 1,75 miliarde euro; Acordarea de fonduri europene ar putea fi

Dobanzile si-au reluat cresterea si pun presiune pe imprumuturile de sfarsit de an ale MFP. BNR sare in ajutor. Tendinta de scadere a. Cartierele cautate pentru noile blocuri ale orasului. Ce preturi se cer pe apartamente in aceste zone?Cele mai cautate cartiere pentru.

Comertul cu strainatatea a nregistrat n primele 8 luni un deficit de 9 miliarde de euro

In primele 8 luni din acest an, exportatorii romani au vandut marfuri in valoare de 45 miliarde de euro, in vreme ce importatorii au cumparat marfuri de aproape 54 de miliarde de euro, ducand astfel deficitul comertului cu strainatatea la aproape 9 miliarde de euro, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica.

Balanta comerciala a nregistrat n primele 8 luni un deficit de 9 miliarde de euro

In primele 8 luni din acest an, exportatorii romani au vandut marfuri in valoare de 45 miliarde de euro, in vreme ce importatorii au cumparat marfuri de aproape 54 de miliarde de euro, ducand astfel deficitul comertului cu strainatatea la aproape 9 miliarde de euro, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )