Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania poate livra gaze Republicii Moldova. Gazoductul care conecteaza energetic cele doua tari, inaugurat de Ponta si Leanca

Antena3 Antena3,
Romania poate livra gaze Republicii Moldova. Gazoductul care conecteaza energetic cele doua tari, inaugurat de Ponta si Leanca

Romania poate livra gaze Republicii Moldova. Gazoductul care conecteaza energetic cele doua tari a fost inaugurat de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca la mai putin de un an de la inceperea. continuă pe Antena3

Cronologia gazoductului Iasi - Ungheni, primul pas spre independenta energetica a Republicii Moldova

Gazoductul Iasi - Ungheni, prima conducta ce permite exportul de gaze naturale din Romania in Republica Moldova, este inaugurat miercuri de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca, alaturi de comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger. Conducta permite livrarea de gaze pentru alimentarea raionului Ungheni, dar poate fi prelungita printr-un nou proiect pina la Chisinau. Primele discutii despre gazoductul care reduce dependenta totala a Moldovei de Gazprom au avut loc in 2009, dupa inlaturarea regimului Voronin Partidul Comunist) printr-o revolta populara, si au fost punctate de divergente intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta.

Romania sprijina cu un milion de euro renovarea Muzeului de Arta al Republicii Moldova

Romania va sprijini cu un milion de euro, prin Ministerul Afacerilor Externe, continuarea lucrarilor de renovare a Muzeului National de Arta al Republicii Moldova, Bucurestiul urmand sa doneze totodata 50 de automobile Duster autoritatilor de peste Prut, transmit surse din presa.

Corlatean: Sprijinim integrarea europeana a Republicii Moldova

Romania sprijina integrarea europeana a Republicii Moldova, a declarat astazi ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, unde a discutat cu Natalia Gherman, ministrul moldovean al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, potrivit unui comunicat al MAE roman.

Traian Basescu: Aspiratiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul meu de suflet

Seful statului transmite in mesajul catre omologul sau moldovean, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, felicitarile sale calduroase, impreuna cu urari de fericire, succes, prosperitate si impliniri, pentru Nicolae Timofti si pentru toti cetatenii Republicii Moldova.

De Ziua Independentei, toti doritorii vor putea vizita Parlamentul Republicii Moldova

De Ziua Independentei, pe 27 august, Parlamentul Republicii Moldova isi deschide usile pentru toti vizitatorii. Initiativa apartine presedintelui Parlamentului, Igor Corman, transmite IPN.

VIDEO Campanie de promovare cu ii si camasi populare, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Pe 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova, ia-ti ia sau camasa inflorata moldoveneasca si vino in Piata Marii Adunari Nationale, la Parada Portului Popular.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi inaugurat miercuri de premierii Ponta si Leanca, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Romania va concura Gazprom

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova vor inaugura miercuri gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care primul ministr al Romaniei o va face in Republica Moldova.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat de Ziua Independentei Republicii Moldova. Ponta, intrebat daca se teme de reactia Rusiei: Mi-e frica doar de Dumnezeu!

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, au inaugurat astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Premierul Victor Ponta inaugureaza gazoductul Iasi-Ungheni, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, inaugureaza astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Un deputat transnistrean, retinut in Kiev la solicitarea Republicii Moldova

Dmitri Soin, deputat in a and sa-zisul Soviet Suprem de la Tiraspol, a fost re and tinut astazi in Kiev, in timp ce se intorcea de la Moscova, dintr-o calatorie de afaceri, informeaza presa din Republica Moldova, adaugand ca Soin, liderul partidului Prorav Avantul), a fost re and tinut de angaja and tii Ministerului ucrainean de Interne, la cererea autorita and tilor de la Chisinau.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )