Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania predomina in clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

B1 B1,
Romania predomina in clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul. continuă pe B1

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Cele mai populare culori de masini pe glob: Albul castiga un procent

PPG Industries , unul dintre cei mai mari producatori de vopsele auto la nivel global, a publicat cele mai cautate nuante de catre constructorii de autoturisme anul acesta.

Faze tari: Cel mai loial caine din lume! Clipul care a indoiosat mii de oameni; Dacia asta zboara cu 205 km/h; Mireasa ii facea sex oral cavalerului de onoare, mirele o cauta disperat

Taticul lui Dolly, prima oaie clonata din istorie, a murit. Avea 58 de ani. Potrivit unui comunicat al Universitatii din Nottingham, Campbell a murit la data de 5 octombrie. Povestea SOCANTA a unei femei care cantareste jumatate de tona: a mintit ca si-a omorat nepotul prin strivire. La cele 498 de kilograme ale sale, Marya Rosales poate fi considerata cea mai grasa femeie din lume.

Cele mai comune 10 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie negativa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )