Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, pregatita pentru o iarna geroasa. Virgil Popescu: Nu avem absolut nicio problema cu alimentarea cu energie electrica, gaze naturale, combustibil (VIDEO)

B1 B1,
Romania, pregatita pentru o iarna geroasa. Virgil Popescu: Nu avem absolut nicio problema cu alimentarea cu energie electrica, gaze naturale, combustibil (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a dat asigurari marti seara, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Romania nu are absolut nicio problema in ceea ce priveste stocurile si alimentarea cu energie electrica,. continuă pe B1

VIRGIL POPESCU: Consumatorii casnici de electricitate sa incheie contracte pe piata libera, unde preturile sunt mai mici

Consumatorii casnici de electricitate ar trebui sa incheie noi contracte pe piata libera, unde gasesc preturi mai mici decat ar plati daca raman cu vechile contracte, de la 1 ianuarie, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Virgil Popescu, ministrul Energiei.

VIRGIL POPESCU: Am discutat cu Consiliul Concurentei sa verifice cum au fost stabilite preturile la energie electrica de la 1 ianuarie

Mininistrul Energiei Virgil Popescu afirma ca a discutat cu Consiliul Concurentei sa verifice cum au fost stabilite preturile la energie electrica de la 1 ianuarie, cand toti clientii din piata reglementata trec automat in piata serviciului universal, .

Virgil Popescu, despre facturile mari la energie: Mi se pare o practica comerciala inselatoare Am solicitat Consiliului Concurentei sa verifice acest lucru (VIDEO)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a discutat marti seara, pe B1 TV, despre cresterea facturilor la energie si despre modul in care aceste mariri de preturi ii vor afecta pe romani. Lucrul bun este ca nime.

Piata de energie electrica, complet libera de la 1 ianuarie. Virgil Popescu: Romanii pot alege cea mai buna oferta de pret. Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor Am solicitat Consiliului Concurentei o investigatie (VIDEO)

Piata de energie electrica va fi complet libera, incepand cu 1 ianuarie, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat ca fiecare client casnic are dreptul sa isi aleaga din piata concurentiala.

Romania, pregatita sa acorde ajutor Croatiei dupa seismul devastator. Seful DSU a cerut mobilizarea echipelor de Cautare-Salvare

Departamentul pentru Situatii de Urgenta anunta ca Romania este pregatita sa acorde sprijin Croatiei, in urma seismului major inregistrat marti. Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a cerut deja mobilizarea echipelor de Cautare-Salvare RO-USAR.

Romania, pregatita sa acorde ajutor Croatiei, in urma cutremurului. Raed Arafat a cerut ca echipele de Cautare-Salvare RO-USAR sa fie pregatite pentru a interveni

Departamentul pentru Situatii de Urgenta transmite ca statul roman estepregatit sa acordesprijin autoritatilor din Croatia, in urma cutremurului de marti. Seful Departamentului pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )