Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania primeste 3 miliarde euro de la Comisia Europeana prin instrumentul SURE

România Liberă România Liberă,
Romania primeste 3 miliarde euro de la Comisia Europeana prin instrumentul SURE

8,5 miliarde euro a alocat institutia europeana in cadrul celei de-a treia transe a sprijinului fina. continuă pe România Liberă

Romania imprumuta 3 miliarde de euro pentru unele masuri sociale. Cand trebuie returnati banii

Comisia Europeana a alocat suma de 8,5 miliarde de euro in cadrul celei de a treia transe a sprijinului financiar acordat unui numar de cinci state membre prin intermediul Instrumentului SURE.

Romania a primit a treia transa de trei miliarde de euro din imprumutul de la Comisia Europeana

Comisia Europeana a platit marti a treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE catre cinci state membre, intre care si Romania, a anuntat Executivul comunitar.

Romania si alte 4 state membre au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

A treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, a fost platita marti de Comisia Europeana catre cinci state membre. Mai exact, Romania a primit.

Cinci state membre, inclusiv Romania, au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

Comisia Europeana a platit azi a treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, catre cinci state membre, se arata intr-un comunicat al Executivul comunitar, conform Agerpres.

UNTRR saluta clarificarile publicate de Comisia Europeana privind noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania saluta publicarea de catre Comisia Europeana CE) a primului set de clarificari referitoare la noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1, prin care Executivul comunitar tine cont de drepturile omului si lasa la alegerea soferilor profesionisti unde sa isi efectueze odihna legala, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana recomanda slujbe de Craciun online!

Comisia Europeana va publica miercuri un proiect numit Nu adunarilor pentru liturghii de Craciun, legat de masurile anti-Covid pentru sarbatori, prin care recomanda inlocuirea liturghiilor de Craciun fata in fata cu initiative online sau televizate.

30 miliarde euro, fond de redresare. Cum vor fi investiti banii europeni

Mecanismul de rezilienta si redresare va aduce in Romania peste 30 de miliarde de euro. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a vorbit sambata, la be EU cu Sabina Iosub despre directiile in care vor fi folositi banii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )