Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania primeste primul sistem de rachete sol-aer Patriot. 450 de rachete intra in dotarea Armatei. Ludovic Orban: Este un moment pe care il consider istoric (VIDEO)

B1 B1,
Romania primeste primul sistem de rachete sol-aer Patriot. 450 de rachete intra in dotarea Armatei. Ludovic Orban: Este un moment pe care il consider istoric (VIDEO)

Romania primeste primul sistem de rachete sol-aer Patriot. Joi are loc receptia a 450 de rachete sol-aer Patriot, care vor putea fi folosite in caz de nevoie incepand cu 2021. Astfel, Armata romana va detine. continuă pe B1

Primul sistem de rachete sol-aer Patriot de ultima generatie e operational de joi, la Capu Midia

Primul sistem antiaerian cu bataie lunga Patriot a fost livrat de constructorul american si a fost montat in baza de la Capu Midia urmand ca joi sa intre in exploatarea militarilor romani.

Primul sistem de rachete Patriot intra joi in dotarea armatei romane

Joi are loc la poligonul din Capu Midia ceremonia de receptie a primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT, in prezenta premierului Orban, a ministrului Apararii Ciuca si a reprezentantilor companiilor americane producatoare. Echipamentele principale din compunerea primului sistem PATRIOT de rachete sol-aer cu bataie mare din dotarea Fortelor Aeriene Romane au inceput sa soseasca in Romania din luna august.

VIDEO Primul sistemde rachete sol-aer PATRIOT intra in dotarea Armatei Romane. Unde si cand vor avea loc primele trageri

Ceremonia de receptie a primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT va avea loc joi la Centrul National de Instruire pentru Aparare Antiaeriana General de brigada Ion Bungescu de la Capu Midia, judetul Constanta.

Program militar de 3,9 miliarde de dolari. De astazi, Romania are rachete americane Patriot

Ceremonia de receptie a primului sistem de rachete sol-aer Patriot din dotarea Armatei Romane va ave.

Baby Yoda nu pleaca nicaieri: sezonul doi din Mandalorian primeste primul trailer

Toti fanii Star Wars asteapta cu entuziasm lansarea sezonului 2 din The Mandalorian, iar show-ul tocmai s-a bucurat de primul trailer. in mod previzibil, promite sa fie incarcat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )