Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania a primit 300 de milioane de euro pentru proiecte de mediu

România Liberă România Liberă,
Romania a primit 300 de milioane de euro pentru proiecte de mediu

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda Romaniei un imprumut in valoare de 300 de milioane de euro pentru sprijinirea proiectelor de mediu in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, in perioada 2014 - 2020. continuă pe România Liberă

Corina Cretu: Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei, a declarat Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, intr-o intrevedere.

Bulgaria, obligata sa plateasca Rusiei 550 milioane euro pentru proiectul nuclear abandonat de la Belene

O curte de arbitraj de la Paris a decis ca Bulgaria trebuie sa plateasca companiei rusesti Atomstroyexport 550 de milioane de euro pentru proiectul nuclear de la Belene, care a fost abandonat, relateaza Novinite, conform News. ro.

Peste 572 milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale din tara noastra

Tara noastra are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, care a a discutat ieri, la Bruxelles, cu ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania, Dragos Pislaru, pe marginea Pachetului national anti-saracie, a Agendei urbane si a integrarii comunitatilor marginalizate, informeaza un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Romania are la dispozitie peste 570 de milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat, marti, comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, citat de Agerpres.

imprumut de 175 de milioane de euro pentru constructia de locuinte destinate tinerilor

Romania va imprumuta 175 de milioane de euro pentru constructia de locuinte pentru persoane sau familii tinere din Romania, destinate inchirierii, potrivit unui proiect de lege adoptat de Executiv in sedinta de astazi, informeaza un comunicat al Guvernului, trimis redactiei.

Aproape 500 de milioane de euro pentru eficienta energetica a cladirilor publice din Romania

439 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala sunt alocatieficientei energetice a cladirilor publice din Romania in cadrul Programului Operational Regional si este decizia su.

ANALIZA Firmele straine raporteaza pierderi in Romania, dar trimit acasa milioane de euro

In timp ce societatile cu capital romanesc au bilanturi pozitive, companiile cu actionariat din afara tarii realizeaza cifre de afaceri mai mari, dar depun bilanturi care dau sold negativ. Acestea trimit in tarile de origine rate la imprumuturile anterioare in locul partilor din profit, pentru care ar trebui sa plateasca impozite.

Scaderile continua la BVB, pe fondul unui rulaj de doar 3,7 milioane euro

Opt dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat vineri, de 16,83 milioane de lei 3,72 milioane euro).

Investitiile directe ale nerezidentilor - 887 milioane euro

Investitiile directe realizate de nerezidenti in tara noastra au insumat, in primele patru luni ale anului in curs, 887 milioane euro, participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) reprezentand 1,4 miliarde euro, iar creditele intragrup inregistrand o valoare neta negativa de 545 milioane euro, conform Bancii Nationale a Romaniei BNR).

S-au strans 212.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Ministrul Culturii a donat 300 de euro

Deocamdata, doar suma de 212. 000 de euro a fost stransa in campania de subscriptie nationala initiata de Guvernul Romaniei pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. La conferinta de presa organizata cu ocazia mutarii sculpturii la Muzeul Bancii Nationale au participat: Corina Suteu, Mugur Isarescu si Maia Morgenstern. Ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat pe Facebook ca a donat 300 de euro, pentru acest demers.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )