Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romania, primul loc din Uniunea Europeana la mortalitatea din accidentele rutiere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, primul loc din Uniunea Europeana la mortalitatea din accidentele rutiere

Numarul accidentelor rutiere a crescut in Romania, in 2017, iar tara noastra are, pentru al treilea an la rand, cea mai mare rata a mortalitatii din accidentele rutiere, cu 99 de morti la un milion de locuitori, aproape dublu fata de media Uniunii. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj: 59% dintre britanici ar alege sa ramana in Uniunea Europeana

Britanicii ar alege, in proportie de 59%, sa ramana in Uniunea Europeana, daca ar avea ocazia, arata un sondaj de opinie publicat miercuri, acesta fiind cel mai mare procentaj inregistrat de la referendumul care a avut loc in urma cu doi ani.

Macron spune ca Putin viseaza sa faramiteze Uniunea Europeana

Presedintele rus Vladimir Putin vrea sa faramiteze Uniunea Europeana, este de parere Emmanuel Macron, care va propune in curand un plan pentru securitatea Europei.

Uniunea Europeana, mesaj dupa condamnarea jurnalistilor Reuters: Submineaza libertatea presei si dreptul oamenilor la informatie

Uniunea Europeana a transmis luni un mesaj in care cere eliberarea imediata si neconditionata a jurnalistilor Reuters condamnati la sapte ani de inchisoare in Myanmar. Wa Lone, in varsta de 32 de.

Manfred Weber, primul candidat la functia de presedinte al Comisiei Europene. Europarlamentar roman: Vom asista la un dezechilibru major in Uniunea Europeana

Germanul Manfred Weber, membru al Uniunii Crestin-Sociale CSU), aripa Angelei Merkel, este primul politician care si-a anuntat candidatura la presedintia Comisiei Europene. Weber a fost din 2014 lider al.

Cat de profitabile au fost companiile farma listate la bursa in primul semestru din 2018

Piata farmaceutica din Romania a inregistrat o crestere de 16,8% in primul semestru al anului 2018 comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la valoarea de 7,6 miliarde lei comparativ cu valoarea de 6,51 miliarde lei atinsa in primul.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )