Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romania, printre favoritii caselor de pariuri in cursa pentru Eurovision 2020! Cu cine se dueleaza piesa lui Roxen (VIDEO)

B1 B1,
Romania, printre favoritii caselor de pariuri in cursa pentru Eurovision 2020! Cu cine se dueleaza piesa lui Roxen (VIDEO)

Piesa pe care Roxen o va canta la Eurovision 2020 a fost anuntata in urma cu putin timp si a facut pana in prezent jumatate de milion de vizualizari pe YouTube. Piesa romincei noastre a. continuă pe B1

Horia Moculescu o desfiinteaza pe Roxen. Romania nu are sanse cu ea la Eurovision!

Horia Moculescu o desfiinteaza pe Roxen, dupa aparitiile de la Eurovision. Din pacate, compozitorul se alatura grupului de persoane care nu crede in potentialul si talentul tinerei artiste. Ce spune despre prestatia ei de la concursul international? Horia Moculescu o desfiinteaza pe Roxen Roxen este artista care ne va reprezenta in cadrul acerbei competitii Eurovision.

EUROSTAT: Romania, printre tarile europene cu cel mai ridicat procent din PIB alocat apararii

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au alocat 162 de miliarde de euro in 2018 pentru aparare, reprezentand 2,6% din totalul cheltuielilor guvernamentale, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )