Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania printre tarile care au disparut din fotbalul mare

Online Sport Online Sport,
Romania printre tarile care au disparut din fotbalul mare

In ultimii ani nationala Romaniei n-a mai scos capul in lume cand vine vorba de fotbal, lucru remarcat si de altii. continuă pe Online Sport

Anunt OMS. Ce trebuie sa faca toate tarile care au luat masura de izolare obligatorie

Romania va trebui sa se supuna sugestiilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care, prin vocea directorului general, Tedros Adhnom Ghebreyesus, spune ca tarile trebuie sa profite de aceasta perioada de timp in care oamenii stau in case ca sa-si consolideze sistemul sanitar. Interdictia de a circula nu pune capat epidemiei Potrivit lui Ghebreyesus, interdictia de a .

Care sunt tarile care nu trec la ora de vara, in 2020. Ziua in care se vom regla ceasul

In ultima duminica a lunii martie, in data de 28 spre 29 martie, romanii asteapta cu nerabdare sa treaca la ora de vara, motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi. Aceasta schimbare aduce cu sine mai multa lumina, energie si o zi mai lunga! Chiar daca exista destul de multe avantaje, in lume .

Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc. Cele mai cunoscute amante care au facut furori printre sportivi

De multe ori, fotbalistii au parte de meciuri si in afara terenului, iar relatiile extraconjugale tin capul de afis mai ceva ca un derby pe gazon. Scandalurile care au zguduit fotbalul romanesc sunt legate de amante, dar si de colegialitatea unora dintre fotbalisti, care au avut grija si de consoartele coechipierilor. Ca deh, fotbalul e .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )