Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Antena3 Antena3,
Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Romania ar putea fi de anul acesta cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), care prevede cresteri ale. continuă pe Antena3

Recolta bogata! Romania ar putea deveni cel mai mare producator de porumb din UE

Recolta foarte buna de porumb, anul acesta! Romania ar putea primi titlul de cel mai mare producator de porumb din Uniunea Europeana. Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania APPR) prevede.

VIDEO. BIAS 2017 a fost cel mai mare spectacol aerian organizat vreodata in Romania

Spectacolul aerian BIAS 2017, desfasurat sambata la Bucuresti, a fost cel mai mare miting aviatic organizat vreodata in Romania.

150.000 de spectatori la BIAS, cel mai mare show aerian

Peste 150. 000 de oameni au urmarit ieri demonstratile aeriene de la BIAS 2017. Cel mai mare show aerian din Romania a oferit un spectacol total pasionatilor de aviatie, acrobatiile cu elicopterul.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate vor impanzi cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului va avea loc pe.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului, va avea loc pe aeroportul Baneasa

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisi si mult, mult zgomot. Toate vor impanzi cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului va avea loc pe aeroportu.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului (VIDEO)

Cerul Bucurestiului va fi impanzit de supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Va fi un adevarat Spectacol pe cerul Capitalei la cel mai.

in timp ce tu DORMEAI: Cel mai mare EXERCITIU MILITAR nocturn din Romania (VIDEO, FOTO)

Baza 71 Aeriana Campia Turzii a fost atacata si ocupata, sambata dimineata, in cadrul exercitiului militar Swift Response 17-1, la care au participat 800 de militari americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )