Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid

România Liberă România Liberă,
Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid

Romania ar putea primi in decembrie prima transa de vaccin anti - Covid, a anuntat, miercuri seara, . continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: E posibil ca in decembrie sa vina prima transa de vaccinuri anti-COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri seara, ca prima transa de vaccinuri anti-COVID-19 ar putea ajunge in tara in luna decembrie, scrie Agerpres. Ministrul a fost intrebat despre faptul ca vaccinul a intrat intr-o pauza tehnologica. La una din firmele la care Comisia Europeana are contracte intr-adevar este intr-un studiu de faza 3, inseamna si pacienti sau subiecti cu comorbiditati si atunci orice incident opreste acel studiu, iar o echipa independenta evalueaza acel pacient. Asta este procedura. Ramane ca cele 300 de milioane de doze achizitionate de Comisia Europeana cu un posibil plus de inca 100 de milioane sa vina in decembrie, o prima transa de 30 de milioane, iar in primul trimestru al anului viitor sa putem beneficia de ele, a spus Nelu Tataru, la Digi 24.

NELU TATARU: Prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie, iar apoi vor urma altele, pana la finalul lunii noiembrie.

Tataru anunta ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca prima transa de vaccin antigripal va ajunge la jumatatea lunii septembrie, iar apoi vor urma altele, pana la finalul lunii noiembrie. Anul acesta am achizitionat 3 milioane, iar din informatiile noastre din farmaciile cu circuit deschis s-au cumparat in jur de 500. 000 de doze, a mentionat Tataru.

AstraZeneca a inceput productia a 30 de milioane de doze de vaccin anti-Covid, la comanda guvernului britanic

AstraZeneca a inceput deja producerea a 30 de milioane de doze de vaccin anti-Covid la comanda guvernului de la Londra, desi antidotul pentru noul coronavirus dezvoltat in colaborare cu Universitatea Oxford este inca in faza de testare.

Vaccinul de coronavirus, in Romania: Nelu Tataru a anuntat cand vine prima transa

La aproximativ 24 de ore dupa ce dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirus a fost suspendata in timpul testelor finale, Nelu Tataru a venit cu o promisiune interesanta. in timp ce curentul.

Dezvaluire esentiala despre cel mai asteptat vaccin anti-Covid! Duce la paralizie

Apar date esentiale legate de suspendarea temporara a testelor clinice de faza 3 la care a ajuns vaccinul anti-Covid dezvoltat de compania Astra Zeneca.

Trump conteaza pe un vaccin anti-Covid la sfarsitul lunii octombrie. Doctorul Fauci il contrazice

Seful de cabinet Casei Albe, Mark Meadows, sustine ca sunt sanse foarte mari ca un vaccin impotriva Covid-19 sa fie gata pana la sfarsitul lunii octombrie. Doctorul Anthony Fauci, expertul epidemiolog-sef de la Casa Alba, il contrazice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )